Курси НБУ $ 41.06 € 45.50
Сьогодні в найбільшій сільській школі Волині  стартує безпекових проєкт (Фото)

Бажаємо успіхів у роботі!

Фото: Facebook.

Сьогодні в найбільшій сільській школі Волині стартує безпекових проєкт (Фото)

З 2 вересня у найбільшому ліцеї Підгайцівськоі громади запрацює проєкт зі створення безпечного середовища в освітніх закладах «Служба освітньої безпеки»

З робочим візитом до освітнього закладу завітали представники управління поліції охорони у Волинській області разом з офіцером служби безпеки,який працюватиме у закладі.

Про це повідомляє Підгайцівська територіальна громада .

«Під час зустрічі детально обговорили посадові обовʼязки та функції поліцейського служби безпеки, оглянули заклад та надали перші рекомендації щодо покращення безпечного середовища.

Офіцер Служби безпеки слідкуватиме за безпекою учасників освітнього процесу, комунікуватиме з екстреними службами, припинятиме правопорушення та контролюватиме перепускний режим у закладі. Зазначимо, що лише сторонні особи, які не є учасниками освітнього процесу, підлягатимуть контролю.

Окрім того, поліцейський буде наставником, який мотивуватиме дітей до активної життєвої позиції, навчатиме як діяти у разі небезпеки та сприятиме національно- патріотичному виховання молоді.

Надзвичайно приємно, що офіцером Служби безпеки буде випускник ліцею, учасник бойових дій, місцевий житель громади, який пройшов відповідне навчання та психологічне тестування. Бажаємо успіхів у роботі!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

Читайте також: «На Волині велелюдно відбувся фестиваль повстанської та стрілецької пісні «За волю України» (Фото)».

 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel