Курси НБУ $ 41.10 € 45.46
У громаді на Волині на урочистій лінійці учень отримав посмертну нагороду тата-героя

Вічна пам’ять Герою.

Фото: Фейсбук.

У громаді на Волині на урочистій лінійці учень отримав посмертну нагороду тата-героя

Віддаючи шану та вдячність за подвиг і звитягу тих, хто поклав своє життя за наше майбутнє, сьогодні під час урочистого зібрання, з нагоди Дня знань у Дубівському ліцеї, відбулась хвилююча і важлива подія – вручення державної нагороди України

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення держаними нагородами України» №237/2024 за особливу мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку Орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено солдата, мужнього воїна, Героя із Дубівської громади - Юрія Олександровича Льовкіна.

Йдеться у дописі на фейсбук-сторінці Дубівської громади.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня сину Героя Юрія Льовкіна - Олександру вручив виконуючий обов’язки начальника Ковельського РТЦК та СП, майор - Олександр Лук’янов.

Високу ціну щодня платять українці за право бути вільними у своїй державі. Кожен визволений метр землі просочений кров’ю наших Захисників, які своєю відвагою і своїм життям стримують ворога і виборюють омріяну Перемогу. 

Як же боляче і сумно, що нагороди знаходять своїх Героїв саме так… І яким страшним є це слово «посмертно» для кожної родини, котра втратила найріднішу людину…

У розквіті сил, сповнений життєвою енергією та непереборною вірою у краще майбутнє, Юрій Льовкін, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, поклав своє життя на вівтар свободи нашої держави.

Низький уклін та вічна память Герою! Щирі співчуття рідним!

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Донька полеглого Героя України з Волині отримала сертифікат на квартиру в Києві.

Реклама Google

Telegram Channel