Курси НБУ $ 41.10 € 45.46
Танцювали на столах: керівники онкоцентру в Рівному звільнилися після скандалу

Отакої.

Фото ТСН.

Танцювали на столах: керівники онкоцентру в Рівному звільнилися після скандалу

Медики танцювали в ресторані на столах під час науково-практичної конференції на тему «Актуальні питання радіаційної онкології в Україні»

Медики Рівненського обласного протипухлинного центру танцювали на столах під час науково-практичної конференції – відповідне відео з’явилося в Мережі. Після скандалу директор установи та троє його заступників написали заяви на звільнення.

Про це повідомив голова Рівненської облради Андрій Карауш.

Напередодні місцева журналістка Ольга Підгородецька опублікувала відео з готельно-ресторанного комплексу «Софія». На ролику видно, як медики протипухлинного центру водять хороводи та танцюють на столах під пісню, схожу на коломийку. Усе це відбувалося під час науково-практичної конференції на тему «Актуальні питання радіаційної онкології в Україні».

Отакої.
 

 «Невже усвідомлення реалій сьогодення не має значення і не може бути тим коригувальним фактором вашої поведінки? Для мене питання не у празникуванні, а у формі цього дійства», – зауважила Підгородецька.

На скандальний ролик наступного дня відреагував голова Рівненської облради. Він пообіцяв кадрові зміни у центрі, пише ТСН.

«Був неприємно здивований відео з працівниками обласного протипухлинного центру на публічному заході. Під пісню про Україну... Звісно, у кожного свій етичний поріг, але звідки це, коли щодня ми оплакуємо наших Героїв?», – заявив Карауш.

Вже 2 вересня він повідомив, що керівник Рівненського обласного протипухлинного центру Григорій Максим’як і троє його заступників написали заяви на звільнення.

В. о. керівника медзакладу призначили завідувача абдомінального відділення Сергія Михайловського. Голова облради пообіцяв сформувати у протипухлинному центрі нову команду, яка працюватиме по-іншому та відповідно до «вимог часу, адекватності, культури».

«Це історія, яка має застерегти інших, що під час війни така поведінка – ганебна і просто неприпустима», – наголосив Карауш.

Реклама Google

Telegram Channel