Курси НБУ $ 41.10 € 45.46
Сьогодні на Волині бажають здоров’я і миру волонтерові Віталію Гладуну

З роси і води Вам, імениннику!

Фото Лесі Влашинець.

Сьогодні на Волині бажають здоров’я і миру волонтерові Віталію Гладуну

Для Віталія Володимировича війна триває з квітня 2014 року. Ще тоді він був одним із небагатьох перших, хто їхав у вогненне пекло з вантажами гуманітарної допомоги, переймався пошуком касок, бронежилетів, тепловізорів, медикаментів та всього іншого, без чого не обійтися в окопах, що зберігає життя українським захисникам

Із початком повномасштабної війни Віталій Гладун є лідером Горохівської районної організації «Спілка учасників АТО «Щит». Його називають волонтером-легендою краю, а очолювану ним волонтерську команду – професіоналами, для яких у пеклі війни немає недоступних позицій, не буває невиконаних поставлених завдань та чужих військовослужбовців.

Шановний імениннику! Сьогодні ви приймаєте вітання з усіх фронтів, тож ці щирі слова з нагоди Вашого 48-річчя ми маємо за честь написати від усіх  захисників, які знають, цінують, поважають Вас за слово й діло. Без перебільшення, їх уже тисячі. 

Вам вірить, Вам довіряє, Вас шукає для шляхетних справ міжнародна волонтерська спільнота, Ваше добре ім’я знають навіть наймолодші волонтери – школярі краю. Коли й вспіваєте робити десятки добрих справ щодня, відповідати на стільки ж дзвінків із передової, шукати й знаходити автомобілі, генератори, вогнегасники (всього не перерахувати), звітувати про це та щиро дякувати кожному за пожертву на сторінці «Щита». 

 Духовною зброєю щитівці щотижня везуть захисникам газету «Волинь», а у волонтерському центрі своїми руками Ви облаштували музей, експонати в якому  - красномовні свідки воєнного сьогодення. 

Знаємо, що найгарнішим для Вас є побажання, щоб додому повернулися всі, кого чекають з війни сім’ї та родини! Нехай здійсниться ця наша сокровенна мрія! Ми бажаємо Вам міцного здоров’я і радості Вашій чудовій сім’ї (дружині Тетяні, синам Богданові й Тарасові – теж найгарніші вітання та вдячність за постійне волонтерство). 

Дякуємо за дружбу! З роси вам і води, імениннику!

Друзі з газети «Волинь».
 

Telegram Channel