Курси НБУ $ 41.10 € 45.46
Все про Nemiroff

Фото:nemiroff.vodka.

Все про Nemiroff

Nemiroff - це відома українська торгова марка, яка спеціалізується на постачанні пшеничної горілки. Продукція швидко знайшла цінувальників у різних куточках світу, тому зараз експортується у 81 країну. Головним дистриб'ютором на території Польщі, Словаччини, Молдови та Чехії є компанія Coca-Cola.

Багато хто міг помітити пляшку горілки Nemiroff у кліпі Леді Гаги до пісні Bad Romance. Також брендом була укладена угода про співпрацю з організаторами фестивалю Heavy Metal - Bloodstock Open Air. Відомо,що він приймав участь у спонсорстві місії Spacebit. Бренд Немірофф вже давно є учасником трійки світових лідерів з поставок алкоголю до мережі магазинів Duty Free.

Різновиди горілки Nemiroff

Nemiroff асортимент включає в себе велику кількість продуктів за різними цінами. Серед лідерів продажів наступні.

  1. Originals. Алкоголь, створений відповідно до першого авторського рецепту командою фахівців. Композиція характеризується легким ароматом кмину та шлейфом медових стільників у фінішних нотах.
  2. Lex. Має класичний смак з яскравими пшеничними акцентами, нейтральний за ароматом. Пляшки створюються за унікальним дизайном француза Пилипа Се. Ця горілка є найдорожчою в асортименті торгової марки.
  3. De Luxe. Відмінність лінійки полягає в додатковому етапі фільтрування. Також у складі присутній настій з квіток липи. У смаку можна впізнати нотки перцевої м'яти, яку доповнює освіжаюча цедра лимона. Якщо ви в пошуках цікавого та нестандартного варіанту, рекомендуємо спробувати горілку  Nemiroff, витриману в дубових бочках. Такий алкоголь має солодкі нотки та ненав'язливо деревинну терпкість.

Ароматизована горілка від компанії Nemiroff позиціонується як настоянка. Вся продукція має міцність 40%. В асортименті присутні позиції Bold Orange, Burning Pear та Wild Cranberry. Перший варіант характеризується терпкістю і пряністю. Такий ефект забезпечується наявністю перцю Чилі у складі. Другий є найбільш пекучим - солодка груша у поєднанні з трав'яною настойкою. Третій має характерний смак концентрованого журавлинного морсу, який надає легку кислинку.

Виробник пропонує найрізноманітніші варіації алкоголю, для того щоб кожен споживач мав можливість знайти оптимальний для себе. Якщо ви бажаєте придбати горілку Nemiroff за вигідною ціною та з доставкою по всій Україні, пропонуємо перейти до каталогу та обрати алкоголь від виробника: https://nemiroff.vodka/.

Реклама Google

Telegram Channel