Курси НБУ $ 41.26 € 45.54
В укритті ліцею на Волині відкрили тренажерний зал для ветеранів та молоді

Так тримати!

Фото: facebook.com.

В укритті ліцею на Волині відкрили тренажерний зал для ветеранів та молоді

2 вересня у Благодатному відкрили тренажерний зал «GYM в укритті»

Простір для відновлення фізичного та психологічного здоров’я ветеранів, а також для спортивних занять учнів облаштували в укритті ліцею №9.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

Ідея створення спортзалу належить голові громадської організації «Молодіжна Ініціатива» Олександру Топорівському та його другові Олександрові Кужелевичу. Долучилися до проєкту благодійна організація «Карітас Волинь», активна молодь Благодатного та Нововолинська міська рада.

Майже пів року молодь самотужки робила косметичний ремонт, благодійники презентували тренажери. З бюджету громади виділили 32 тисячі гривень на встановлення вентиляції.

– Цей проєкт націлений на створення спільноти ветеранів та молоді – сказав Олександр Топорівський. – Тут колишні військові зможуть отримати психологічну підтримку від фахівців Центру життєстійкості, займатися фізичним здоров’ям та комунікувати з учнями ліцею.

З нагоди відкриття тренажерного залу для відвідувачів організували показові тренування та ярмарок.

Серед гостей був міський голова Борис Карпус та начальник управління освіти Олег Янюк. Борис Карпус привітав усіх причетних до реалізації проєкту з успішним стартом та побажав розвитку ініціативи.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Біля Луцька влаштували фестиваль повітряних зміїв (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel