Курси НБУ $ 41.10 € 45.46
Двох волинян судили за наркозлочини

Судили двох жителів Рожища.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Двох волинян судили за наркозлочини

За публічного обвинувачення прокурорів Луцької окружної прокуратури суд визнав двох жителів міста Рожище винуватими у вчиненні за попередньою змовою групою осіб неодноразового незаконного придбання, зберігання й збуту наркотичних засобів і психотропних речовин, а також організації та утримання місця для незаконного їх вживання (ч. 2 ст. 307, ч.1 ст. 309, ч. 1 ст. 317 КК України)

Упродовж грудня 2021 – листопада 2022 року правоохоронці задокументували факти збуту 34-річним та 27-річним волинянами амфетаміну та канабісу.

Окрім того, молодики організували у гаражі у Рожищі місце для незаконного вживання наркотиків, встановили там саморобний пристрій для куріння, яким користувалися самі та дозволяли користуватися охочим.

Психотропи та наркотичний засіб, розфасовані у пакетики задля збуту, а також обладнання для їх вживання, вилучили у них правоохоронці під час санкціонованих судом обшуків.

Суд призначив старшому із обвинувачених покарання у виді семи, а молодшому – у виді шести років позбавлення волі. Обом – із конфіскацією майна.

Досудове розслідування: Луцьке РУП ГУНП в області.

Пресслужба обласної прокуратури

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Раніше судимий волинянин у Нововолинську побив та пограбував жінку.

Реклама Google

Telegram Channel