Курси НБУ $ 41.26 € 45.54
Показали хід реконструкції теплової мережі на проспекті Волі у Луцьку

Труби кладуть попередньо ізольовані, якісні, строк експлуатації яких буде щонайменше 30 років.

Фото: lutskrada.gov.ua.

Показали хід реконструкції теплової мережі на проспекті Волі у Луцьку

У процесі підготовки до опалювального сезону в обласному центрі відбувається реконструкція теплової мережі на проспекті Волі

Роботи ведуться на ділянці від будинку №74 до будинку № 58.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

«Активно готуємося до опалювального сезону. Намагаємося виконати всі роботи, які можемо виконати, на які маємо ресурс, для того, щоб цей очевидно дуже важкий опалювальний сезон пройшов із якомога меншою кількістю непередбачуваних ситуацій, поривів, аварій, які будуть перешкоджати нам подавати теплоносій в будинки і квартири лучан», – зазначив міський голова Ігор Поліщук під час огляду робіт.

«На проспекті Волі замінюємо мережу протяжністю 1314 метрів в однотрубному вимірі. Труби кладемо попередньо ізольовані, якісні, строк експлуатації яких буде щонайменше 30 років. Їх нам безкоштовно надало агентство USAID, за що ми дуже вдячні. Оплачує роботи підприємство «Луцьктепло», на що передбачено 5,8 млн грн», – додав міський голова.

Директор ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський поінформував, що ця теплова мережа на проспекті Волі забезпечує послугами 9 житлових будинків, дитячий садок і поліклініку. Мережа експлуатується з 1986 року і давно вичерпала свій термін.

Будівельно-монтажні роботи з реконструкції виконує підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Орієнтовний термін їх виконання – 2 місяці. Роботи з відновлення благоустрою передбачені договором підряду і також будуть виконані підрядниками.

Загалом цього року ДКП «Луцьктепло» запланувало провести ремонти розподільних теплових мереж загальною протяжністю трубопроводів 8141 м. У тому числі замінити власними силами 4000 м існуючих трубопроводів, а також підрядним методом – 4141 м.

У міжопалювальний період підрядники вже виконали ремонт тепломережі на проспекті Відродження, 9-11. Добігають до завершення роботи на проспекті Перемоги. На проспекті Волі наразі демонтована частина теплової мережі, і проводиться вкладання попередньо ізольованих труб.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Лікарня на Волині отримала медичне обладнання для реабілітації військових.

Реклама Google

Telegram Channel