Курси НБУ $ 41.26 € 45.54
41 людина загинула, понад 180 поранені: наслідки ракетного удару по Полтаві

Внаслідок удару по Полтаві 3 вересня є загиблі та поранені.

Фото: 24 канал.

41 людина загинула, понад 180 поранені: наслідки ракетного удару по Полтаві

Російські війська завдали удару по навчальному закладу Полтави 3 вересня, що призвело до загибелі 41 людини і поранення понад 180 осіб

Президент Володимир Зеленський повідомив, що місто було вражене двома балістичними ракетами, які пошкодили навчальний заклад та сусідню лікарню. Як зазначають, часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховищ.

Про це пише 24 канал.

«Отримав попередні доповіді щодо російського удару по Полтаві. За наявною зараз інформацією, дві балістичні ракети. Влучання по території навчального закладу й сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту зв’язку. Люди опинились під завалами», – розповів президент.

Поранено понад 180 людей. Президент доручив провести повне та оперативне розслідування всіх обставин трагедії. До рятувальної операції залучені усі необхідні служби.

Він також подякував кожному, хто з перших хвилин російського удару допомагає постраждалим та рятує життя. Він наголосив на тому, що «російська наволоч» понесе відповідальність за атаку.

«І ми знову й знову кажемо всім у світі, хто має силу, щоб зупинити цей терор: системи ППО та ракети до них потрібні в Україні, а не десь на складі. Далекобійні удари, які можуть захистити від російського терору, необхідні зараз, а не колись потім. Кожен день зволікання – це, на жаль, загибель людей. Вічна пам’ять усім, чиї життя забрані росією!» – наголосив Зеленський.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel