Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Чому Piel Cosmetics обирають професіонали індустрії краси?

Фото: ua.pielcosmetics.com.

Чому Piel Cosmetics обирають професіонали індустрії краси?

Професійна косметика здатна дати більш комплексні та вражаючи результати за короткий термін. Завдяки дієвим компонентам та їхньому поєднанню косметологи можуть точно підібрати догляд для своїх клієнтів. Самостійно зробити це важко, адже на відміну від нішевих продуктів, така косметика більш активна. Але існують бренди, які однаково підходять для домашнього та професійного догляду. Саме такі засоби обирають косметологи та дерматологи, саме їх вони рекомендують своїм клієнтам. І саме таку продукцію випускає Piel Cosmetics — український бренд, який з 2010 року успішно реалізує десятки різних косметичних серій для обличчя, тіла та волосся.

Цю компанію часто обирають саме косметологи, але насправді тисячі жінок також постійно використовують її продукцію. З сучасним шаленим темпом не завжди є час на відвідування професіоналів, тож якісна та правильно підібрана косметика може давати помітні та швидкі результати. Косметологи радять такі продукти, бо спробували їх на своїх клієнтах та собі, та розуміють, що це найкращий вибір, враховуючи всі переваги.

Плюси та особливості косметики від Piel

Професіонали обирають продукцію Piel Cosmetics через цілий список переваг, які поєднуючись дають найкращі показники якості. Можна виділити такі пункти:

  1. Абсолютно безпечний склад. Завдяки багатьом ступеням контролю виробництва, ретельному підбору усіх компонентів, продуманому тестуванню та відсутності шкідливих елементів, бренду вдалося звести до мінімуму негативні реакції навіть чутливої шкіри.
  2. Висока якість за європейськими стандартами. Попри те, що Piel — український бренд, але у своїй роботі він спирається на світові стандарти та практики. Наприклад, використовує відбірну європейську сировину для своєї продукції, яку випускають на сертифікованому виробництві за стандартами GMP.
  3. Якісний склад. У багатьох продуктах компанії використовують гіалуронову кислоту та цитрат срібла, які забезпечують довготривалий ефект, покращують захисний бар’єр шкіри, зволожують її та запускають регенеруючі механізми.
  4. Захисні властивості. Більшість засобів не тільки вирішують багато проблем, але й загалом покращують захисні властивості, не дають навколишньому середовищу та ультрафіолету впливати на стан шкіри, знімають подразнення навіть з чутливої шкіри.
  5. Ефективність. Про неї можна судити з багатьох позитивних відгуків клієнтів, косметологів, дерматологів, це також підтверджують і лабораторні дослідження.
  6. Широкий асортимент. Десятки різних лінійок, від широкого спектра дії до професійних, точкових запитів. Piel випускає навіть окремі засоби під дерматологічні діагнози, наприклад, косметику від розацеа. З таким вибором точно можна знайти найбільш вдалий варіант саме для вас.

Саме сукупність цих переваг і робить Piel Cosmetics таким особливим косметичним брендом.

Додаткові можливості для косметологів та їхніх клієнтів

Підтримка від професіоналів індустрії краси. Косметологи не просто так обирають продукцію бренду. Окрім розуміння, що якісна косметика працює на їхню репутацію, також вони можуть брати участь у фірмовій програмі ID системи. Так, спеціалісти можуть рекомендувати ті чи інші засоби компанії з урахуванням потреб клієнтів. Консультації проходять онлайн та не забирають багато часу, але гарантують додатковий прибуток для косметологів. Люди, які звертаються з запитом, також отримують додаткову вигоду: 5% знижки на подальші замовлення й вигідний кешбек на покупки косметики.

Реклама Google

Telegram Channel