Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
У День знань прокурори розповіли волинським школярам про права дитини

Ювенальні прокурори відвідали шість навчальних закладів області.

Фото: facebook.com.

У День знань прокурори розповіли волинським школярам про права дитини

У рамках реалізації заходів, приурочених до Дня знань, ювенальні прокурори органів Волинської обласної прокуратури Олеся Багнюк, Марта Дуднік, Олена Левчук та Наталія Балаш, а також прокурори відділу захисту інтересів дітей та протидії домашньому насильству обласної прокуратури Надія Артиш та Інна Кирик, за участі педагогів, провели дружні зустрічі з учнями навчальних закладів області початкової та середньої освітньої ланки на тему: «Конвенція ООН про права дитини. Основні аспекти та реалізація»

Ювенальні прокурори відвідали шість навчальних закладів області та донесли таку необхідну нині інформацію про права дитини понад 150 учням.

Під час цих зустрічей дітям доступною для них мовою, з урахуванням віку, ювенальні прокурори розповіли їхні права, можливості їх реалізації, ким здійснюється захист цих права, а також роз’яснили, як діяти у випадку порушення прав дитини і куди звертатися за відповідним захистом.

Також разом із учнями та педагогами переглянуто мультфільми «У всіх нас є права» та «Я досліджую світ. Права дитини. Знати, вміти, розуміти» і обговорено з дітьми отриману інформацію.

Пресслужба обласної прокуратури

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel