Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
росія робить усе,  аби розсварити Україну та Польщу

Жодні політичні ігри і російські спецоперації не стримають поразки імперії зла і зміцнення українсько-польської єдності у ЄС і НАТО.

Фото ілюстративне.

росія робить усе, аби розсварити Україну та Польщу

Не майте сумнівів, росія буде використовувати історичні суперечності з Польщею для блокування входження України у НАТО і ЄС. У нас справді були різні періоди у стосунках. І завжди росія використовувала конфлікти на свою користь

Як уникнути цього зараз, щоб зберегти Україну, а насправді – і Польщу?

Лише через визнання болючої правди обома сторонами. Були поляки, які знущалися з українців, катували і нищили їх, були українці, які вбивали мирне польське населення, були поляки, які вбивали мирне українське населення.

От тільки все це було не в Українській державі, якої тоді не існувало. Навіть навпаки: існуюче державне утворення, УНР, було союзником Польської держави.

Українська держава сьогодні, у якій живуть і українці, і поляки, і громадяни іншого походження має демонструвати найвищі приклади гуманізму і збереження пам’яті про усіх замордованих.

Тоді жодні політичні ігри і російські спецоперації не стримають поразки імперії зла і зміцнення українсько-польської єдності у ЄС і НАТО.

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ, народний депутат України.

Читайте також: «Історик Грицак: «Порошенко з-поміж усіх президентів здійснив найглибші реформи»».

Реклама Google

Telegram Channel