Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Молоді лідери Волині розробили брендбук для Воротнівського заказника (Фото)

Студенти розробили серію листівок з анонсами заходів центру, а також створили тематичні флаєри.

Фото: Фейсбук.

Молоді лідери Волині розробили брендбук для Воротнівського заказника (Фото)

До Лісівничого молодіжного центру (філія «Ківерцівське лісове господарство») завітали студенти кафедри дизайну Волинський національний університет імені Лесі Українки

Дарія Кривицька та Анастасія Агеєнко представили свою проектну роботу, присвячену Воротнівському ботанічному заказнику та діяльності Лісівничого молодіжного центру.

Про це розповіли на фейсбук-стоірнці Поліського лісового офісу. 

Те, що спочатку було звичайним завданням з предмету «Основи проектування», перетворилося на захопливий та масштабний проект. Студенти розробили серію листівок з анонсами заходів центру, а також створили тематичні флаєри, присвячені Воротнівському заказнику. Словом, створили повноцінний брендбук.

Під час роботи над проектом Дарія та Анастасія проявили не лише відповідальність, а й високий рівень креативності. Зокрема, вони провели опитування серед відвідувачів Воротнівського ботанічного заказника, щоб краще зрозуміти потреби й інтереси аудиторії.

Весь процес підготовки проекту проходив під керівництвом досвідчених наставників: завідувача кафедри, кандидата мистецтвознавства, доцента Дмитра Костянтиновича Авраменка та кандидата мистецтвознавства, доцента Марії Вікторівни Назарчук. Вони також долучилися до зустрічі в Лісівничому молодіжному центрі, де разом з керівницею Валентиною Юхимчук обговорили перспективи подальшої співпраці та можливості реалізації вже напрацьованих ідей.

Ця зустріч стала чудовим прикладом того, як студентські ініціативи можуть переростати в реальні проекти, що приносять користь як навколишньому середовищу, так і спільноті загалом.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинські природоохоронці закликають не смітити на території нацпарку.

Реклама Google

Telegram Channel