Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
У волинській громаді відкрили «Клас безпеки» (Фото)

Такий клас у ліцеї – це необхідність, продиктована сьогоденням.

Фото – ОЗЗСО «Локачинський ліцей».

У волинській громаді відкрили «Клас безпеки» (Фото)

На днях в ОЗЗСО «Локачинський ліцей» відбулося відкриття нового навчального простору - Класу безпеки. Це освітнє середовище - новий крок у розвитку ліцею, що дозволить підготувати учнів до неочікуваних ситуацій

На відкриття Класу безпеки до ліцею завітали перший заступник голови Локачинської селищної ради Тарас Володимирович Хом'як, старший сержант роти охорони Першого відділу Володимир-Волинського РТЦК і СП Віктор ДАЦЮК, дружина загиблого Героя, випускника Локачинської школи Володимира Дудюка - Дудюк Галина Миліївна, Локачинський  благочинний, настоятель Свято-Преображенського храму ПЦУ селища Локачі отець Ігор Дружинець.

Про це інформує ОЗЗСО «Локачинський ліцей».

«Ліцеїсти презентували облаштовані локації новоствореного кабінету, а саме: зони домедичної допомоги, ментального та психічного здоров'я, цивільного захисту, хімічної і ядерної небезпеки, пожежної безпеки, мінної безпеки та безпеки на дорозі. 
Клас безпеки обладнано відповідно до методичних рекомендацій необхідними  навчальними матеріалами та інвентарем, засобами пожежогасіння, інформаційними стендами, дорожніми знаками тощо.

Осередок домедичної допомоги укомплектований манекеном-тренажером для проведення серцево-легеневої реанімації, який подаровано закладу освіти родиною загиблого Героя, бойового медика 1-го розвідувального взводу розвідувальної роти 14 ОМБр Володимира Дудюка.

У Класі безпеки учні  зможуть навчатися основ пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, алгоритму дій під час хімічної і ядерної небезпеки.

Клас безпеки в ліцеї  - це необхідність, продиктована сьогоденням. Адміністрація ОЗЗСО «Локачинський ліцей» висловлює щиру вдячність керівництву та депутатському корпусу Локачинськоі селищної ради за виділені кошти для проведення ремонту освітнього середовища та придбання необхідного обладнання.

Щиро дякуємо за допомогу в оснащенні Класу безпеки настоятелю Свято-Преображенського храму ПЦУ селища Локачі отцю Ігорю Дружинцю, Володимирському районному управлінню ГУ ДСНС України у Волинській області та Володимирському РВП ГУНП у Волинській області», йдеться в повідомленні.

Фото – ОЗЗСО «Локачинський ліцей».

 

 

Фото – ОЗЗСО «Локачинський ліцей».

 

Фото – ОЗЗСО «Локачинський ліцей».

 

Фото – ОЗЗСО «Локачинський ліцей».

Фото – ОЗЗСО «Локачинський ліцей».

Читайте також: «Військовий з Волині отримав державну нагороду».

Реклама Google

Telegram Channel