Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
«Дякую, що терпиш мене»

Катерина Осадча називає Юрія Горбунова «найкращим татом у світі для наших хлопчиків».

Фото зі сторінки в Instagram Катерини ОСАДЧОЇ.

«Дякую, що терпиш мене»

Відома телеведуча Катерина Осадча зворушливо привітала свого чоловіка, ведучого та продюсера Юрія Горбунова з 54-річчям

«Мій Юрко, коханий, із днем народження! Коли проголошували відновлення Незалежності України, тобі був 21 рік. Ти вже закінчив інститут, разом із однолітками, брав участь у Революції на граніті в Києві, і тільки можу уявити, якою очікуваною була Незалежність і як ти радів (хотіла б тоді це бачити на власні очі!)», – написала вона.

Катерина зазначила, що тепер кожен рік їхня родина має подвійне свято.

«Ти – найкращий тато в світі для наших хлопців, і те, як вони готувалися до твого дня народження, це – особливий прояв любові. З днем народження, мій Юрко, дякую, що терпиш мене, і тільки ти знаєш, що в цьому «терпиш». Люблю тебе», – додала Осадча.

У подружжя є двоє спільних синів: 7-річний Іван та 3-літній Данило. 

Натомість Юрій Горбунов у свій день народження вирішив показати, який вигляд мав, коли проголошували Незалежність України.

«На фото мені – 21 рік, я тільки закінчив театральний, але вже актор івано-франківського драмтеатру. Це – саме той рік, коли в день мого народження проголосили Україну незалежною», – написав він.

Нагадаємо, що у лютому цього року Катерина Осадча та Юрій Горбунов відсвяткували 7-му річницю шлюбу. У подружжя є двоє спільних синів: 7-річний Іван та 3-літній Данило. Також у Каті є старший син – Ілля – від попередніх стосунків.

Впізнаєте? Ось таким був  у 21 рік Юрій Горбунов.
Впізнаєте? Ось таким був у 21 рік Юрій Горбунов.

 

 
Telegram Channel