Курси НБУ $ 41.09 € 45.59
Волинські поліцейські перевірили сім'ї, які опинилася у важких життєвих обставинах

На одного із батьків складено адміністративний протокол.

Фото: facebook.com.

Волинські поліцейські перевірили сім'ї, які опинилася у важких життєвих обставинах

На Камінь-Каширщині старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції РВП Вадим Зубач в складі мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі здійснили виїзд в села Грудки, Невір, Велика Глуша та Мала Глуша до сімей, які постраждали від домашнього насильства та опинились в складних життєвих обставинах

В ході виїзду на одного із батьків складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 184 КУпАП (Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання малолітніх та/або неповнолітніх дітей).

Про це повідомляє Камінь-Каширський районний відділ поліції.

Фахівці провели інформаційно-просвітницьку діяльність щодо форм, проявів та наслідків насильства, формування нетерпимого ставлення до нього, а також щодо заходів із запобігання та протидії насильству. Проведено консультації з соціальних та правових питань, чотирьом сім’ям надано послугу екстреного та кризового втручання.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині пенсіонерам допомагають продуктовими наборами.

Реклама Google

Telegram Channel