Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Першокурсники луцького вишу урочисто одягнули білі халати

Частинка медичної спільноти Волині.

Фото: ВНУ імені Лесі Українки.

Першокурсники луцького вишу урочисто одягнули білі халати

5 вересня 2024 р. у Волинському національному університеті імені Лесі Українки на медичному факультеті відбулася урочиста подія «Свято білих халатів»

На початку дійства ведучий Богдан Лукашук закликав усіх не нехтувати безпекою й у разі оголошення повітряної тривоги відразу прямувати в укриття. Присутні виконали Гімн України та вшанували хвилиною мовчання полеглих Героїв.

Про це інформує Волинський національний університет імені Лесі Українки.

Після цього до вітального слова запросили ректора Анатолія Цьося, який подякував студентам за те, що обрали Університет імені Лесі Українки і медичний факультет зокрема. За словами очільника ЗВО, факультет активно розвивається, має потужну матеріально-технічну та клінічну бази, якісний професорсько-викладацький склад.

«Дякую, що ви залишилися в Україні. Спасибі, що обрали найгуманнішу спеціальність – професію медика. У нас із вами два головні завдання – це якісна освіта та підтримка ЗСУ», – резюмував ректор.

Згодом до слова запросили начальника управління охорони здоров’я Волинської обласної адміністрації Юрія Легкодуха. «Сьогодні у нас хороша та неймовірна подія. Згадую емоції, які були в мене тридцять років тому, коли я вступав у медичний університет. Це була відповідальність та потяг до знань. Ви повинні розуміти, яку професію вибрали. Це дуже відповідальна та жертовна професія. Пам’ятайте: ви частинка медичної спільноти Волині», – резюмував очільник профільного управління.

Після виступу Юрія Легкодуха ректор Анатолій Цьось вручив йому Почесну подяку ВНУ імені Лесі Українки як символ конструктивної співпраці Університету й управління охорони здоров’я Волинської ОВА.

Із урочистим днем привітав студентів і декан медичного факультету Андрій Поручинський. «Ми закликаємо вас усіх бути активними та небайдужими, з першого дня мати пріоритетом якісне навчання», – резюмував декан і побажав студентам бути впевненими в тому, що вони на правильному шляху.

Першокурсник Ярослав Тарасюк виголосив обітницю, яку всі присутні студенти повторили хором. 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Чотирилапа помічниця волинських прикордонників блискавично шукає наркотики (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel