Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Міжнародна благодійна організація допоможе постраждалим від ракетного влучання у Луцьку

26 серпня внаслідок ворожого обстрілу в Луцьку постраждав багатоквартирний будинок на проспекті Відродження.

Фото Волинська ОВА.

Міжнародна благодійна організація допоможе постраждалим від ракетного влучання у Луцьку

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та його заступники Сергій Мовенко і Тарас Шкітер зустрілись з представниками ««Global Empowerment Mission»» щодо відновлення зруйнованого житла в обласному центрі Волині

26 серпня внаслідок ворожого обстрілу в Луцьку постраждав багатоквартирний будинок на проспекті Відродження. «Аби швидше відновити пошкоджене житло, ОВА долучила партнерів, які допоможуть волинянам безкоштовно», – повідомив Юрій Погуляйко.

«Global Empowerment Mission» – це благодійна організація, яка спеціалізується на відновленні зруйнованого житла. Зокрема, встановленні вікон, адже один із основних напрямків діяльності «GEM» – «Віконна програма», інформує Волинська ОВА.

 

 Тож операційний директор фонду «GEM» в Україні Андрій Негрич, керівник напрямку підтримки ВПО Роман Косило та керівництво області відвідали постраждалий будинок. «Засвідчили масштаби руйнувань та об’єм робіт з відновлення. Фахівці фонду вже проводять заміри та оцінюють масштаб робіт, аби в найближчому часі приступити до встановлення вікон», – відзначив очільник області.

Відзначимо, що важливою умовою роботи «GEM» є співпраця із українськими виробниками. Все необхідне обладнання, техніку і працівників компанія закуповує та винаймає на місцях.

«Все, що ми надаємо, ми закуповуємо в Україні, щоб не впливати на економіку держави імпортом. Таким чином покупець, додана вартість, податки та робочі місця залишаються в країні», – наголосив операційний директор фонду «GEM» в Україні Андрій Негрич.

Таку ж допомогу організація надає й іншим містам України, зокрема зараз працюють із Полтавою, Сумами, Львовом та іншими.

Також начальник Волинської ОВА повідомив, що волиняни можуть звернутись у місцеве житлово-комунальне підприємство №7 м.Луцьк, якщо потребують допомоги із заміною вікон внаслідок російських обстрілів.

Реклама Google

Telegram Channel