Курси НБУ $ 41.09 € 45.59
У Володимирі вирішували, які об'єкти потребують співфінансування з місцевого бюджету

Далі слово за профільними депутатськими комісіями.

Фото: facebook.com.

У Володимирі вирішували, які об'єкти потребують співфінансування з місцевого бюджету

5 вересня комісія у складі депутатів Володимирської міської ради та працівників міськвиконкому на чолі з першим заступником міського голови Ярославом Матвійчуком відвідала низку ОСББ, які звернулись із приводу залучення коштів з міського бюджету за програмами підтримки багатоповерхівок

Передусім це стосується питання ремонту восьми ліфтів на Луцькій, 101/1 (ОСББ «Легенда»), Луцькій, 101/2 (ЖБК «Волинь»), Луцькій, 105/2 (ЖБК «Травневий»), проєктно-кошторисна документація на які уже готова.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Члени комісії оглянули ці об’єкти, поспілкувались із головами об’єднань співвласників житла. Головний інженер КП «Управляюча житлова компанія» Павло Коробейніков поінформував, що без проведення ремонту ліфти доведеться зупиняти, оскільки термін їх експлуатації завершується.

Нагадаємо, що у місті діє програма співфінансування за схемою 90/10, за якою 90% коштів на ремонт ліфтів виділяється з міського бюджету, а решту збирають мешканці. Голови об’єднань співвласників житла поінформували, що вони готові разом із власниками квартир зібрати свою частку.

Також комісія відвідала будинок на Ковельській, 106 (ОСББ «Квадрат 6»), де є проблема з дахом, який підтікає. Тут теж мешканці хочуть відремонтувати його – за програмою співфінансування 80/20, де 80% – кошти міського бюджету, 20% – кошти мешканців.

Отже, далі слово за профільними депутатськими комісіями, які будуть приймати подальше рішення щодо фінансування того чи іншого об’єкту, адже ресурс бюджету громади нині досить обмежений.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У громаді на Волині незабаром зведуть вітроелектростанції.

Реклама Google

Telegram Channel