Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Волинські газовики з нагоди професійного свята отримали почесні грамоти та подяки

Зі святом!

Фото: facebook.com.

Волинські газовики з нагоди професійного свята отримали почесні грамоти та подяки

Традиційно у другу неділю вересня відзначають День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

Урочистий захід у Волинській філії «Газмережі» пройшов в теплій атмосфері. Фахівцям філії вручили почесні грамоти та подяки від голови правління ТОВ «Газорозподільні мережі України» Олексія Скриля.

Про це інформує Волинська філія «Газмережі».

Виконувач обов’язків директора Волинської філії Володимир Кец звернувся до присутніх з вітальним словом, подякували кожному за особистий внесок в підтримку енергетичного фронту Волині, особливою вдячністю відзначив працівників, які сьогодні захищають нашу незалежність у лавах ЗСУ та вручив грамоти та подяки найкращим працівникам.

Голова профспілкової організації Ганна Паньтюшко від щирого серця подякувала фахівцям, які не лише виконують свої функціональні обов’язки, а й дбають про добробут і захист працівників профспілкової організації. Від імені профспілки найактивнішим фахівцям вручили почесні грамоти.

Керівник Ратнівського відділення Анатолій Тарасюк подякував кожному фахівцю за щоденну кропітку роботу, яка допомагає підтримувати комфорт та затишок в кожній волинській оселі.

«Сьогодні ми не святкуємо – сьогодні ми тримаємо енергетичний фронт та щиро дякуємо тим, хто виборює і відстоює кожен сантиметр нашої України на її рубежах», – наголосив він.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Сьогодні на Волині адміністратори ЦНАПів відзначають професійне свято.

Реклама Google

Telegram Channel