Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Діти чоловіка називають майбутню президентку  США не Камала, а – Мамала!

Пара уже 10 років разом.

Фото із сайту gettyimages.com.

Діти чоловіка називають майбутню президентку США не Камала, а – Мамала!

Кохання 59-річних Камали Гарріс і Дугласа Емхоффа розпочалося… з побачення «наосліп»

Дуг Емхофф фотографується з дружиною, а на його телефоні чохол із її зображенням.
Дуг Емхофф фотографується з дружиною, а на його телефоні чохол із її зображенням.

 «Не соромтеся казати щодня: «Люблю тебе»

22 серпня пара святкувала 10-ту річницю шлюбу і, попри насичений графік, Другий джентльмен Америки зміг привітати свою кохану з пам’ятною датою, підтримавши її під час важливої події.

Минулоріч  віцепрезидентка США Камала Гарріс стала весільною офіцеркою для свого 28-річного пасинка Коула, провівши церемонію для пари. Тоді політикиня дала власні поради молодій родині, пише журнал People.

«Наприкінці кожного дня знайдіть спосіб поговорити з партнером, незалежно від того, наскільки ви втомилися.Або навіть якщо ви далеко один від одного і скажіть: «Я люблю тебе», – порекомендувала вона. 

Це те, що вони з Емхоффом практикують щодня – під час ранкових чи вечірніх зустрічей.

Із сином і донькою Дугласа Емхоффа в Камали Гарріс – тісний зв’язок.
Із сином і донькою Дугласа Емхоффа в Камали Гарріс – тісний зв’язок. 

«Думаю, він тобі сподобається» 

Дуглас Емхофф, який рівно на тиждень старший за дружину, народився в Брукліні (Нью-Йорк), але ще підлітком його батьки переїхали до південної Каліфорнії, де й живе.  Він – перший єврейський чоловік віцепрезидентки та перший Другий джентльмен в історії США. Як відомо, Камала Гарріс має афроамериканське коріння по батьківській лінії та індіанське – по маминій.

У 2013 році Гарріс та Емхоффа заочно познайомила найкраща подруга політикині, піар-консультантка Крісетт Хадлін, яка сказала Камалі: «Він –симпатичний, керуючий директор своєї юридичної фірми, і я думаю, він тобі сподобається». 

Вони одразу ж знайшли спільну мову шляхом листування у месенджері, пише Daily Mail.

Політикиня зізналася, що досі зберігає те перше смс-повідомлення чоловіка у телефоні.

Наступного ранку Дуглас зателефонував Гарріс, коли вона була в спортзалі перед роботою. «У мене була рання зустріч, і коли їхав на роботу, я не міг викинути тебе з голови, – сказав він їй пізніше. – Я продовжував говорити собі: «Зараз 8:30 ранку, ще занадто рано дзвонити їй. Це було б безглуздо. Не будь таким. Не дзвони їй. Не роби цього».

Але він все одно подзвонив і залишив довге, заплутане повідомлення. І хоча юрист був впевнений, що зруйнував усі свої шанси на стосунки, Камала назвала його вчинки «милими». 

Політикиня зізналася, що досі зберігає те перше смс-повідомлення чоловіка у телефоні.

Гарріс провела церемонію весілля свого пасинка Коула.
Гарріс провела церемонію весілля свого пасинка Коула.

 «Я – занадто старий, щоб грати в ігри»

У 2020-му Емхофф привітав дружину у соцмережах особистим повідомленням: «Побачення наосліп, кохання з першого погляду, шлюб, сім’я і неймовірне спільне життя. Через все це, незважаючи ні на що, вона завжди була поруч зі мною і нашою сім’єю, не вагаючись». 

Попри те, що їхня історія почалася незвичайно, стосунки пари стали швидко розвиватися.

Гарріс також розповіла про їхню першу зустріч у своїх мемуарах, опублікованих у 2019 році. «Наступного ранку після нашого першого побачення Дуг надіслав мені електронного листа зі списком своїх вільних дат на наступні кілька місяців», – писала вона. «Я – занадто старий, щоб грати в ігри», – йшлося в листі. 

Менш ніж через рік після їхньої першої зустрічі Емхофф освідчився Гарріс, розповівши журналістам, що це сталося «посеред явно неромантичної розмови: Камала в ресторані саме обирала, що поїсти на вечерю».

«Хоча і була захоплена Дагом, але саме Коул і Елла затягли мене « на гачок»

Камала Гарріс є мачухою двох дітей від першого шлюбу чоловіка. До того, як зіграти весілля з віцепрезиденткою, Дуглас 16 років був одружений із Керстін Емхофф, з якою у 1994-му у нього народився син Коул, а в 1999-му – донька Елла.

Через два місяці після того, як Камала почала зустрічатися з Дугом, він познайомив її зі своїми дітьми, які на той час були підлітками. Відтоді вона встановила з ними тісний зв’язок, розповівши People в жовтні 2023 року, що вони ніжно називають її

«Мамала». «Це ім’я дали мені діти, і я ношу його з гордістю», – сказала вона.

– Вони – прекрасні, талановиті, веселі діти, які виросли, ставши чудовими дорослими, – написала політикиня в особистому есе для ELLE у 2019 році. – Я вже була захоплена Дагом, але я вважаю, що саме Коул і Елла затягли мене «на гачок».

Карина ВИШНЯКОВА, oboz.ua.

Реклама Google

Telegram Channel