Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Рівне судитиметься, щоб виселити громади УПЦ (МП) з двох приміщень

Фото: Рівне вечірнє.

Рівне судитиметься, щоб виселити громади УПЦ (МП) з двох приміщень

Міська рада судитиметься з релігійними громадами УПЦ, щоб виселити їх з двох приміщень у центрі Рівного — будівлі єпархії на вулиці Любомирського та з храму на вул. Шевченка, який є одним з найстаріших у місті

Олеся Смоловик, керує управлінням комунальним майном міста:

— Йдеться про три об’єкти: на вул. Дубенській, 46; вул. Казимира Любомирського, 3 та вул. Шевченка, 113 у Рівному. За вказаними адресами є користувачі, які належали до УПЦ.

Під час підготовки досудового регулювання цього питання релігійна громада на Дубенській перейшла до ПЦУ. Щодо будівлі на Казимира Любомирського, то справа уже перебуває в суді, розгляд призначено на вересень. А на вул.Шевченка ще здійснюється досудова підготовка. Як тільки будуть готові документи, доказова база, ми одразу звернемося до суду.

Про це інформує Рівне вечірнє.

По будівлі на Любомирського передував ще один судовий процес — на цей об’єкт було накладено арешт міським судом. Накладено безпідставно, і ми його знімаємо, бо це також блокує внесення в Реєстр речових прав права власності за цим об’єктом. Бо суд стосувався винятково користувачів, які на той момент ним користувалися — а це була фірма Короткова.Проводимо підготовчі дії. Бо виселення користувачів — тільки за рішенням суду.

 Олена РАКС.

Читайте також: «Волинянка стала колаборанткою в окупованому Криму».

Реклама Google
 

Telegram Channel