Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
У громаді на Волині підсумували благодійні проєкти (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У громаді на Волині підсумували благодійні проєкти (Фото)

Днями у світі відзначали Міжнародний день благодійності, тож 🍀Центр культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради🍀 теж вирішив підсумувати усі благодійні проєкти за літній період та розповісти, куди спрямували допомогу військовим у Підгайцівській сільській раді

Упродовж літа працівники культури організовували пізнавальний відпочинок для дітей в усіх селах громади і збирали донати на ЗСУ.

Про це повідомляють Новини Підгайцівської громади - ОТГ.

«Провели великий благодійний ярмарок та концерт до Дня Незалежності України, а Заслужений народний ансамбль пісні та танцю України «Колос» відіграв кілька виїзних благодійних концертів.

Спільними зусиллями, за три місяці, зібрали 131 100 грн, які спрямували на придбання FPV – дрона з акумуляторами та зарядної станції ECO Flo для військових із 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, також дрони -камікадзе (FPV) відправили Волинському стрілецькому батальйону 33-ї механізованої бригади та бійцям 100 – окремої механізованої бригади.

Для придбання засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) передали 22 000 грн, ще 8000грн пішло на матеріали для виготовлення маскувальної сітки та засоби гігієни для військових.

Щиро дякуємо мешканцям громади, які долучалися до активностей Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради та донатили на ЗСУ», - йдеться в повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

 

  Читайте також: «Депутат волинського парламенту побачив, як «Троянди ростуть із небес».

 
 
 
 

Реклама Google
 

Telegram Channel