Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Екстренер «Волині» Віталій Кварцяний не вірить у сьогоднішню перемогу України над Албанією

Сьогодні о 21:45 – не пропустіть!

Фото із сайту uaf.ua.

Екстренер «Волині» Віталій Кварцяний не вірить у сьогоднішню перемогу України над Албанією

7 вересня у першому турі розіграшу Ліги націй у дивізіоні В збірна України зустрінеться зі збірною Албанії

Колишній наставник «Волині» та «Кривбасу» Віталій Кварцяний поділився експертною думкою щодо майбутніх матчів збірної України в Лізі націй УЄФА з командами Албанії (7 вересня) та Чехії (10 вересня).

«Я чекаю, що наша збірна достойно виступить у цих матчах. Але буде тяжко, як ніколи. З Албанією буде важче, ніж з Англією! Албанці дуже агресивні, щільно зустрічають і добре діють в силових єдиноборствах. Вони будуть заважати нам створювати конструктив, розуміючи, що поступаються у класі. На Євро албанці класно грали проти Іспанії, але їм не вистачило майстерності і швидкості. Якщо Англія робить аритмію, показуючи нудний футбол, то албанці грають дуже агресивно.

Фото із сайту ukrfootball.ua.

Віталій Кварцяний: «Якщо Англія робить аритмію, показуючи нудний футбол, то албанці грають дуже агресивно». Фото із сайту ukrfootball.ua.

 Що стосується Чехії, то їхні нападники і захисники переважають нас у зрості, тому треба дуже обережно ставитися до стандартних положень. Тут нашій команді буде непросто. Я думаю, що після Євро чехи додадуть, бо на чемпіонаті Європи у них грало багато молодих гравців, які вже адаптувалися.

Мій прогноз – з албанцями буде результативна нічия, а чехів ми обіграємо, якщо всі наші гравці будуть у найкращій формі», – цитує 71-річного Віталія Кварцяного «Український футбол».

Пряма трансляція поєдинку Україна – Албанія з Праги сьогодні о 21:45 на телеканалі Megogo.

Читайте також: А що скаже «Вова»? «Інгулець» заявив про зняття команди з чемпіонату УПЛ.

Реклама Google

Telegram Channel