Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
У «хвойди путіна» Таїсії Повалій хочуть конфіскувати... її пісні

Таїсія Повалій публічно підтримує кремль.

Фото – Пресслужба СБУ.

У «хвойди путіна» Таїсії Повалій хочуть конфіскувати... її пісні

Давно пора! Бо шкода, що така моральна потвора співає невмирущі слова Бориса Олійника «Посіяла людям літа свої, літечка житом…» («Пісню про матір»)

Міністерство юстиції подало до суду позов про стягнення майна співачки та колишньої народної депутатки від «Партії регіонів» Таїсії Повалій. Зокрема, конфіскувати хочуть права на деякі її пісні.

Про це йдеться на сайті Мін'юсту.

Так, стягнути хочуть майно, яким Повалій володіє прямо та опосередковано. Серед нього – 7 земельних ділянок, житловий будинок та домоволодіння, а також 2 автомобілі та 4 пристрої для відстрілу патронів.

Реклама Google

Однак, окрім цього, Мін'юст прагне конфіскувати майнові права на музику Повалій та слова до восьми її пісень. Що саме це за пісні – не вказують.

Як відомо, СБУ повідомила про заочну підозру Таїсії Повалій. Спецслужба зібрала доказову базу на співачку та колишню народну депутатку Таїсію Повалій, яка виправдовує агресивну війну рф проти України.

Напередодні повномасштабного вторгнення рф вона виїхала до країни-агресора, де отримала російське громадянство та публічно підтримала кремль.

Під час інтерв’ю московським інтернет-виданням колаборантка вихваляє путіна та закликає до захоплення всієї території України.

Читайте також: «Бандерівці у вікна стріляли».

Telegram Channel