Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Навіщо центр контролю і профілактики хвороб укладав меморандум з волинською громадою

Дієвість співпраці центру і Маневицької громади, яку очолює Олександр Гаврилюк, вже засвідчили вдячні відгуки мешканців.

Фото: Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Навіщо центр контролю і профілактики хвороб укладав меморандум з волинською громадою

Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб і Маневицька селищна територіальна громада уклали Меморандум про співпрацю. Їх керівники поставили підписи під документом

Меморандумом затверджені ключові принципи співпраці, зокрема, законність, взаємоповага, соціальний діалог, урахування взаємних інтересів та інтересів суспільства.

Про це інформує Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

«Пріоритетними напрямками співробітництва центру і громади визначено розбудову стійкої системи громадського здоров’я, популяризацію здорового способу життя, формування в мешканців громади відповідального ставлення до свого здоров’я.

Згідно з Меморандумом, заплановано проведення спільних заходів для профілактики хвороб серед населення. Першим з них став виїзд пересувної медичної амбулаторії центру, а також різноманітні активності «Території здоров’я»  в селі Костюхнівка. Там працювала бригада фахівців і було надано близько 300 послуг.

Дієвість співпраці центру і Маневицької громади, яку очолює Олександр Гаврилюк, вже засвідчили вдячні відгуки мешканців», йдеться в повідомленні.

 

 

 

Читайте також: «Про що домовлялися з «Рокадою» волинські громади (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel