Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Як нагороджували педагогів із волинського вишу (Фото)

Вчена рада також оновила склад, затвердивши зміни в організаційній структурі академії. 

Фото: Академія рекреаційних технологій і права.

Як нагороджували педагогів із волинського вишу (Фото)

На днях 2024 року в Академії рекреаційних технологій і права відбулося чергове засідання Вченої ради - важлива подія для науково-педагогічного колективу

Голова Вченої ради, ректорка академії Людмила Стасюк, кандидатка політичних наук, доцентка, депутатка обласної ради виступила з вітальним словом, наголосивши на значущості роботи ради та окресливши перспективи на новий навчальний рік. Вона також акцентувала увагу на особливостях організації навчально-виховного процесу в умовах війни і необхідності дотримання алгоритму дій студентів та працівників.

Про це інформує Академія рекреаційних технологій і права.

«Під час засідання були розглянуті важливі питання. Вчена рада оновила склад, затвердивши зміни в організаційній структурі та кадровому складі академії. 
Приємно відзначити, що цьогоріч членом Вченої ради став Рубльов В’ячеслав Володимирович, кандидат економічних наук, доцент кафедри права та економіко-фінансової безпеки академії.

Обговорювалися можливості розширення міжнародних зв’язків академії, зокрема, активізація партнерства з іноземними університетами та науковими установами.

Проректор академії з міжнародної співпраці та розвитку, професор Іван Панкевич доповів про укладення академією договору про співпрацю з Замойською академією (Республіка Польща), про отримання привітання колективу академії з приводу початку нового навчального року від партнерів академії, директора інституту правових наук, доктора габілітованого правових наук, DOKTORA HONORIS CAUSA нашої академії Анджея Біштиги. Також професор Біштига надіслав лист подяки голові Волинської обласної ради Григорію Недопаду за отримання Почесної грамоти Волинської обласної ради та побажав миру і процвітання.

Відзначалися досягнення викладацького складу та партнерів академії з нагоди професійних свят, що підкреслило внесок кожного у розвиток академії та науки загалом.

До професійного свята кафедри «Фізична терапія» академії – Всесвітнього дня фізичної терапії, що відзначається 8 вересня, нагороджені:
Інна Василівна Мезенцева, кандидат географічних наук, доцент, завідувач кафедри «Фізична терапія» - грамотою управління освіти і науки Волинської обласної адміністрації;
Ігор Володимирович Савчук, старший викладач кафедри «Фізична терапія» - Подякою міського голови.
За співпрацю в системі надання якісної освіти для формування практичних навичок у студентів спеціальності «Терапія та реабілітація» та з нагоди Всесвітнього дня фізичної терапії подяками Академії рекреаційних технологій і права були відзначені: колектив центру комплексної реабілітації «Фенікс» (директор - Олег Лопатін); колектив державної реабілітаційної установи «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок» (директор Віта Сакуляк), колектив комунального підприємства «Санаторій матері і дитини «Пролісок» (директор: Оксана Бугайчук).

До професійного свята кафедри «Освітні, педагогічні технології» академії – Дня фізичної культури і спорту, що відзначається в другу суботу вересня, нагороджені:

Оксана Миколаївна Хомік, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри «Освітні, педагогічні технології» - грамотою Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт»;
Олег Іванович Вегнер, Заслужений тренер України, доцент кафедри «Освітні, педагогічні технології» й Олександр Петрович Хриплюк, старший викладач кафедри «Освітні, педагогічні технології», суддя національної категорії з легкої атлетики - грамотами управління освіти і науки Волинської обласної адміністрації;

Ігор Степанович Сахарук, старший викладач кафедри «Освітні, педагогічні технології» - Подякою міського голови.

За співпрацю в системі надання якісної освіти, значний внесок у підготовку фахівців фізкультурного профілю та з нагоди Дня фізичної культури і спорту відзначили подякою Академії рекреаційних технологій і права колектив фітнес-центру «Wellness Way» (директор: Віталій Фоменко).
Заслухали виступ заступника з наукової роботи доцентки Тетяни Ліщук-Торчинської про здобутки академії в царині науки, зокрема про отримання вчених звань, почесних ступенів науковцями академії, співпрацю з науковими установами національної академії наук України і національних галузевих наук, закладами вищої освіти України тощо.

Засідання перервала повітряна тривога і в зв’язку з тим не розглянуте останнє питання щодо аналізу роботи вступної кампанії за погодженням членів Вченої ради перенесено на наступне засідання, оскільки вступна кампанія триває», йдеться в повідомленні.

 
 

Читайте також: «У Волинській науковій бібліотеці велелюдно навіть у вихідні! (Фото)».

Реклама Google
 

 

Telegram Channel