Курси НБУ $ 41.02 € 45.56
Знову чорні звістки в громадах Волині: на війні загинули троє захисників

Фото ілюстративне.

Знову чорні звістки в громадах Волині: на війні загинули троє захисників

Тепер їм потрібна лише наша молитва

У громадах Волині повідомили про загибель ще трьох захисників: Валерія Осіпова, Сергія Данилюка та Павла Ковальчука.

Про це повідомляє Суспільне. Луцьк.

Валерій Осіпов

31 серпня на Бахмутському напрямку під час виконання бойового завдання загинув солдат з Володимира Валерій Осіпов, повідомив міський голова Ігор Пальонка.

Військовослужбовцю було 37 років. Про день та час похорону повідомлять пізніше.

Сергій Данилюк

У Шацькій громаді повідомили про загибель 47-річного військовослужбовця із села Плоске Сергія Данилюка. Боєць загинув 3 вересня на Херсонщині, після атаки ворожого БПЛА отримавши поранення, не сумісні з життям.

 

Воїн був мобілізований 15 вересня 2022 року. Мав звання старшого солдата. У Сергія Данилюка залишилися мама і двоє дітей. 

Павло Ковальчук

5 вересня у Харківській області загинув захисник із Нововолинська 26-річний Павло Ковальчук, повідомив міський голова Борис Карпус.

 

В неділю, 8 вересня, о 9:00 живим коридором відбудеться зустріч загиблого захисника біля моргу Нововолинська. Звідти жалобний кортеж прямуватиме до Свято-Духівського собору. О 13:00 в соборі розпочнеться панахида та прощання.

Після завершення панахиди тіло Павла Ковальчука завезуть до будинку, де він мешкав, за адресою: вулиця Левка Лукʼяненка, 13. Поховають бійця на Алеї Слави Героїв.

Читайте також: «На Волині проводжали Героя до Небесного Царства».

Реклама Google
 

 
 
Telegram Channel