Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
На Волині горів «Прикордонник»

Ось до чого може призвести наша легковажність з вогнем...

Фото – ДСНС Волині.

На Волині горів «Прикордонник»

Упродовж дня рятувальники Волині ліквідували понад 30 пожеж в екосистемах. Зокрема, в Ковельському районі 14 пожеж сухої трави, у Володимирському – 3, у Луцькому – 16

Так, у Ковельськосу районі під час моніторингу стану пожежної безпеки в селі Якішві Заболотівської громади виявлено загорання сухої трави та чагарників.

 Для ліквідації пожежі залучено особовий склад 14 ДПРЧ селища Ратне, працівників МПО селища Заболоття та с. Заброди. Біля с. Вівчиськ рятувальники 21 ДПРП селища Голоби та працівники МПО с Радошин за допомогою водяних стволів ліквідували пожежу сухої трави на площі 0,8 га. Ліквідовано пожежу о 19:53.

Під час рейду в Голобській громаді було виявлено факт порушення правил пожежної безпеки та винних осіб було притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу на суму від 1700 до 3400 гривень, по всіх інших випадках матеріали пожежі направлено до поліції для встановлення причетних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Реклама Google

У Володимирському районі обідньої пори горіла суха рослинність на території садівничого товариства масиву «Прикордонник». На місце пожежі прибули рятувальники 5 ДПРЧ міста Нововолинськ та 18 ДПРЧ смт. Іваничі. За допомогою водяних стволів та підручних засобів ліквідували пожежу на площі 3 га. Внаслідок пожежі знищено господарську споруду.

За фактами виникнення пожеж складено 2 протоколи про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу на суму від 1700 до 3400 гривень, по всіх інших випадках матеріали пожежі направлено до поліції для встановлення причетних осіб та притягнення їх до відповідальності.

У Луцькому районі через дим від пожежі сухої рослинності у селі Городище трапилась ДТП за участі 3-ох автомобілів.

Працівники 2 ДПРЧ міста Луцька деблокованого одного потерпілого та передали медикам в карету швидкої допомоги, інформує пресслужба ДСНС Волині.

Читайте також: Волинь – у суцільних пожежах, хоч і не війна в області... (Відео).

Telegram Channel