Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
На благодійному заході у волинському селі зібрали понад 15 тисяч гривень на потреби Захисників (Фото)

На початку концерту пролунав державний Гімн України, хвилиною мовчання було вшановано Воїнів-захисників.

Фото: Будинок культури-філія с. Топільне.

На благодійному заході у волинському селі зібрали понад 15 тисяч гривень на потреби Захисників (Фото)

В день Різдва Пресвятої Богородиці в БК- філії с. Топільне відбувся благодійні концерт і ярмарок під назвою «Україна - це я, Україна - це ти, Україна - це ми, Україна!»

На початку концерту пролунав державний Гімн України та хвилиною мовчання було вшановано Воїнів-захисників, які віддали свої життя за мир в Україні. 
Про це інформує Будинок культури-філія с. Топільне.

«У благодійному концерті взяли участь: Надія Козій, Катерина Ткачук, Соломія, Яковчук, Оксана Брилевська, Оксана Пашковська, Петро Сітовський, народний аматорський фольклорний колектив «Джерела» (керівник Оксана Пашковська), викладачі та учні Рожищенської музичної школи під керівництвом директорки Катерини Соловйової - Ірина Назарук, Юлія Татюк, Артем Панасюк, Ірина Трушик. Озвучував концерт Валентин Чербаджі. Вела програму Тетяна Сасовська.

Дякуємо всім, хто дарував хвилини відпочинку, хто взяв участь у благодійному ярмарку! Також велика вдячність - за матеріальну підтримку наших Воїнів. Спільними зусиллями було зібрано 15340 грн., які будуть передані на потреби Захисникам с. Топільне.

Миру й перемоги нам усім! Слава Україні! Героям слава!», йдеться в повідомленні.

Читайте також: «У місті на Волині провели вікторину до Міжнародного дня грамотності».

Реклама Google

 

Telegram Channel