Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
Волинське селище відзначило своє 100-річчя благодійним концертом (Фото)

Селище розпочало дійство з молитви за полеглих Героїв у російсько-українській війні.

Фото: Городищенська громада.

Волинське селище відзначило своє 100-річчя благодійним концертом (Фото)

8 вересня 2024 року в селищі Сенкевичівка Городищенської громади відбувся патріотичний благодійний захід в підтримку ЗСУ приурочений до 100-річчя селища Сенкевичівка «Усе моє, все зветься – Україна!»

Селище розпочало дійство з молитви за полеглих Героїв у російсько-українській війні. Оскільки 29 героїв Городищенської громади поклали свої життя за незалежність та територіальну цілісність України. 60 жителів Сенкевичівського старостинського округу та 340 жителів громади на даний момент виборюють незалежність Батьківщини в лавах ЗСУ.

Про це інформує Городищенська громада

«Звершивши молитву, розпочали благодійний концерт та ярмарок з різними смаколиками приготованими сенкевичівськими господинями. Після хвилини мовчання учні Сенкевичівського ліцею поклали квіти до меморіальних дошок та могил полеглих героїв Сенкевичівського старостинського округу.

Голова Городищенської громади Світлана СОКОЛЮК, зі сцени подякувала усім  героям, їхнім сім’ям, за те, що захищають нас щохвилинно у цій страшній війні. Вихованці Сенкевичівського ЗДО «Джерельце» подарували присутнім на дійстві військовослужбовцям квіти. Привітала очільниця старожилів селища, ті сімейні пари, котрі прожили в шлюбі 50 років та нагородила сертифікатами випускників Сенкевичівського ліцею Влада РЕДЧУКА  на 10 тис.грн.,  який склав мультипредметний тест з двох предметів на 200 балів і  5 тис.грн. Богдану Бондаренко, котра отримала найвищий бал з історії України. 

Митрофорний протоієрей отець Богдан у своєму настановчому слові закликав усіх присутніх вірити в швидку перемогу,  молитися за неї  та за повернення наших героїв додому живими і здоровими.

На завершення концерту староста Сенкевичівського старостинського округу Валентин Гаврилюк подякував усім  причетним до організації дійства та усім тим, хто в тилу і на фронті наближає перемогу», йдеться в повідомленні.

 
 
 
 

 

 

Читайте також: «На благодійному заході у волинському селі зібрали понад 15 тисяч гривень на потреби Захисників (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel