Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
У Луцьку відбудуться Наукові Пікніки

Буде цікаво!

Фото: facebook.com.

У Луцьку відбудуться Наукові Пікніки

Цей захід проводять щорічно, починаючи з 2015 року

Волинян, які люблять науку і досліди та захоплюються програмуванням запрошують весело і з користю провести час на науковому заході, який відбудеться 15 вересня на Театральному майдані з 13:00 – 16:00.

Про це повідомляє Департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

На вас чекатимуть десятки локацій від учасників, а саме від Волинський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет, Волинська обласна Мала академія наук, Луцький міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді, Волинська обласна бібліотека для юнацтва, Музей науки і техніки та промислового дизайну, Головне управління ДСНС України у Волинській області, Патрульна поліція Волинської області, Луцький міський молодіжний центр, Соробан Луцьк та інших.

Наші учасники відкриють можливості кожному побачити сотні цікавезних експериментів та розробок, зокрема: саморобних роботів, різноманітні досліди з фізики, хімії та набагато більше. Також діятиме алея безпеки, завдяки якій ви дізнаєтеся більше про першу медичну допомогу, військову підготовку та цивільну безпеку.

Захід буде проведено з дотриманням усіх норм безпеки.

Організатори: Луцька міська рада, Громадська організація «Брейншторм».

Партнери: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разoм», Благодійний Фонд «Робимо добро дітям» , Волинська обласна Мала академія наук, Волинський національний університет імені Лесі Українки, Луцький національний технічний університет, Луцький міський центр НТТУМ.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Культурні цінності, які вилучили волинські митники, предали до музеїв.

Реклама Google

Telegram Channel