Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
  І наші захисники мають бути гарними

Головне - аби наші захисники були задоволені

Фото сайту Нововолинського центру професійної освіти

  І наші захисники мають бути гарними

Студентки Нововолинського центру професійної освіти на чолі із майстринею виробничого навчання Тетяною Сушко безкоштовно обслуговують військовослужбовців 710-ї бригади охорони Держспецтрансслужби

    Дівчата, які опановують фах на курсі перукарів – модельєрів, практикують із різними типами стрижки, і роблять це з неабияким ентузіазмом та фантазією. 
   Як зазначає керівниця пані Тетяна, вони регулярно стрижуть військовослужбовців, розширивши таким чином  благодійну акцію з надання перукарських послуг матерям і дружинам, чиї близькі загинули в АТО/ООС.
  Ця ініціатива, вважають в навчальному закладі, приносить значний ефект, підтримуючи моральний дух та забезпечуючи комфорт нашим Героям. 
  Спочатку акція включала безкоштовні стрижки та зачіски для жінок, але з початком повномасштабного вторгнення додалися ще стрижки для військових. 
    В даний час акція «Стрижки для військовослужбовців безкоштовно» стала регулярною. 
  Військові, які приходять до салону, часто здивовані таким благодійним кроком профосвітян. Але головне, що це  приносить радість як їм, так і майстрам.
  Про акцію військові дізналися завдяки оголошенням у Facebook, опублікованими юними перукарками. 
  Командування та особовий склад 710 –ї  бригади охорони Держспецтрансслужби висловлює щиру подяку Нововолинському центру професійної освіти, персонально пані Тетяні та її ученицям за відданість своїй справі та доброчинність.
                                             Роксолана ВИШНЕВИЧ

   Читайте також: У громаді на Волині підсумували благодійні проєкти (Фото)

 

Telegram Channel