Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
Лікарня на Волині отримала автомобіль швидкої допомоги від польських колег

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Лікарня на Волині отримала автомобіль швидкої допомоги від польських колег

Волонтери ГО «Самооборона» м. Рожище неодноразово отримували та відправляли нашим захисникам благодійну допомогу від різних воєводств Республіки Польща

Чотири машин швидкої допомоги від медичних закладів наших добрих сусідів вже рятують життя українських захисників у зоні бойових дій.

Про це інформує Рожищенська міська рада.

Останнім часом 2 машини швидкої допомоги волонтери отримали від медичних закладів Малопольського воєводства. Зокрема, авто від шпиталю у Вадовіце передадуть у розпорядження 67-ої окремої механізованої бригади. А медичний автомобіль від спеціалізованої лікарні ім. Юзефа Дітля у Кракові, за попередньою домовленістю, буде допомагати рятувати життя пацієнтам у Рожищенській громаді.

Днями волонтери передали привезену від польських благодійників швидку директору КНП «Рожищенська багатопрофільна лікарня» Віктору Редзію.

Очільник Рожищенської громади Вячеслав Поліщук, котрий був присутній під час передачі автомобіля, висловив подяку сусідам-полякам за співпрацю та підтримку.

«Найперше адресую слова вдячності керівництву Малопольського воєводства, зокрема воєводі Кшиштофу Кленчару, його команді за допомогу у пошуку та наданні потрібних авто, та усім, хто долучився до благодійної справи, за дієву підтримку у цей нелегкий час. Також величезна подяка медичному закладу у Вадовіце та спеціалізованій лікарні ім. Юзефа Дітля у Кракові за надані автомобілі, які наближатимуть нашу Перемогу, рятуючи людські життя як в зоні активних бойових дій, так і безпосередньо у нашій громаді. Дякую волонтерам по той і по цей бік кордону, які докладають максимум зусиль та шукають нові можливості допомоги та співпраці», – наголосив Вячеслав Поліщук.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку незаконно звільнений працівник стоматполіклініки отримає моральну компенсацію.

Реклама Google

Telegram Channel