Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
Громади з Волині та Закарпаття співпрацюватимуть у сферах безпеки, культури та туризму

Очільник Любешівської громади подякував за зустріч та гостинний прийом.

Фото: lubeshivska-gromada.gov.ua.

Громади з Волині та Закарпаття співпрацюватимуть у сферах безпеки, культури та туризму

Нещодавно представники Любешівщини відвідали Ясінянську громаду.

Візит відбувся в межах проєкту «Від Карпатських гір до Волинського Полісся: відстань для нових можливостей сталого розвитку Ясінянської та Любешівської територіальних громад», організованого командою USAID «HOVERLA».

Про це повідомляють у Любешівській громаді.

Працівники обох громад мали нагоду поспілкуватися, поділитися досвідом, ознайомитися з напрямками діяльності розвитку Ясінянської ТГ, успішною практикою залучення сторонніх ресурсів для реалізації різних проєктів та соціально значущих завдань, поділилися інструментами підтримки молодіжних проєктів.

Окрім того, представники нашої делегації відвідали багато різних локацій, аби познайомитися з освітою у Ясінянській ТГ, благодійними організаціями, розвитком туризму, бізнесу, культурою та природніми родзинками краю. Побували на крафтовому виробництві, обговорили можливості співпраці енергоменеджменту та впровадження безпекового простору в громаді.

У ході зустрічі голови обох громад – Олег Кух (Любешівська ТГ) та Андрій Делятинчук (Ясінянська ТГ) підписали Договір про співробітництво між громадами в сферах безпеки, культури та туризму.

Очільник Любешівської громади подякував за зустріч та гостинний прийом, наголосивши,  що такі зустрічі допомагають не тільки обмінюватися думками, ділитися досвідом, але й брати до уваги нові підходи та шляхи вирішення спільних питань життєдіяльності громад.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У місті на Волині людей елегантного віку навчають цифровій грамотності.

Реклама Google

Telegram Channel