Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
Чи зростуть тарифи на тепло та гарячу воду для лучан

З 1 жовтня у Луцькій громаді діятимуть нові тарифи на тепло та гарячу воду.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Чи зростуть тарифи на тепло та гарячу воду для лучан

Сьогодні, 11 вересня, на черговому засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради розглянули питання про встановлення тарифів на теплову енергію та послуги ДКП «Луцьктепло»

З 1 жовтня у Луцькій громаді діятимуть нові тарифи на тепло та гарячу воду.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Тарифи на теплову енергію на період 2024-2025 років у порівнянні з чинними зростуть для таких категорій: «населення» на 2,5 – 14,9 %, «бюджетні установи» – на 4 %,»інші споживачі» – на 4–13 %.

Зазначимо, що до кінця воєнного стану та протягом шести місяців після його закінчення підвищувати тарифи для населення не можна, тому зростання вартості поки не буде застосовуватися. Для населення залишаються тарифи, які діють ще з 24 лютого 2022 року.

Тому тарифи на тепло та гарячу воду зростуть тільки для трьох категорій: «бюджетні установи», «релігійні організації» та «інші споживачі» і встановлюються на період з 1 жовтня 2024 року по 30 вересня 2025 року.

Розрахунки тарифів на послуги з постачання теплової енергії та гарячого водопостачання було здійснено відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України та відповідно до наказів Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Понад 40 сіл на Волині залишилися без електропостачання.

Реклама Google

Telegram Channel