Курси НБУ $ 41.14 € 45.38
Луцький перевізник отримав попередження через велику кількість скарг

193 скарги з початку року.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Луцький перевізник отримав попередження через велику кількість скарг

З початку року до відділу комунікації «15-80» департаменту ЦНАП на перевізника ТОВ «Бест Ленад Груп» надійшло 193 скарги

Дане підприємство надає послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах № 2, 3, 9, 10, 11, 12, 24, 32, 50 в кількості 47 одиниць.

Про це інформує Луцька міська рада.

За результатами перевірок, проведених працівниками відділу транспорту щодо дотримання умов договорів на перевезення пасажирів, внесено приписи перевізнику про усунення порушення умов договору, а саме: недостатня кількість транспорту на маршрутах, особливо в ранкові та вечірні години, відсутність візуальної інформації в салоні автобуса та перелік пільгових категорій громадян за 2024 рік, порушення посадки/висадки пасажирів на зупинках.

Перевізник проінформував відділ транспорту про усунення порушень, проте повторні перевірки знову виявили низку порушень.

Міський голова Ігор Поліщук зазначив, що наразі дійсно існує проблема з мобілізацією водіїв як приватного, так і комунального транспорту, проте, всі перевізники працюють в однакових умовах.

«Закликаю покращити ситуацію з перевезеннями та наголошую, що всі знаходяться в рівних умовах, але саме в даного перевізника найбільша кількість скарг та найгірші показники. Якщо порушення не будуть усунуті — ми прийматимемо міри, адже наразі є конкуренція серед перевізників, які готові купляти сучасні автобуси та здійснювати перевезення. Маємо докладати максимум зусиль, щоб громада нормально функціонувала», - наголосив Ігор Поліщук.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волинянин виявився зрадником: у соцмережі виправдовував збройну агресію рф проти України.

Реклама Google

Telegram Channel