Курси НБУ $ 41.19 € 45.49
«Колківське лісове господарство» посіло 1 місце у конкурсі на краще лісництво

У мирні часи на участь конкурсі подавали заявки більше 20 лісогосподарських підприємств.

Фото ілюстративне / facebook.com.

«Колківське лісове господарство» посіло 1 місце у конкурсі на краще лісництво

Конкурс «Краще лісництво 2024», ініційований Товариством лісівників України за підтримки ДП «Ліси України», допомагає визначити, підтримати творчі ініціативи працівників державних лісогосподарських підприємств, які спрямовані на збереження, розширене відтворення, покращення стану лісів, ефективне виконання функцій покладених на лісництво, як структурний підрозділ державного лісогосподарського підприємства

Він проводився щороку, окрім 2022-го, року початку повномасштабної війни росії проти України.

Про це інформує Товариство лісівників України.

У мирні часи на участь конкурсі подавали заявки більше 20 лісогосподарських підприємств. Цього ж року, через війну, окупацію, бойові дії, постійні обстріли прифронтових регіонів країни, через замінування лісових масивів, участь у конкурсі «Краще лісництво 2024» змогли взяти лише 7 лісництв. Всі вони територіально знаходяться на відносно безпечних територіях, вирощують ліс, мають можливість підтримувати наших Захисників і представляти свої досягнення.

На участь другому всеукраїнському етапі конкурсу за підсумками роботи лісництв у 2022 – 2023 роках було запропоновано 7 лісництв лісогосподарських філій ДП «Ліси України» з Волинської, Житомирської, Полтавської, Харківської, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької областей.

Конкурсна комісія, у яку входили представники Товариства лісівників України, Держлісагентстсва України та ДП «Ліси України», розглянула отримані конкурсні матеріали і визначила переможців.

  1. місце – Колківське лісництво філії «Колківське лісове господарство» ДП «Ліси України», лісничий МИРОНЮК ВІТАЛІЙ ТРОХИМОВИЧ (Волинська обл.)
  2. місце – Шершнівське лісництво філії «Коростенське лісове господарство» ДП «Ліси України», лісничий МАКСИМЧУК АНТОН ВАСИЛЬОВИЧ (Житомирська обл.)
  3. місце – Іванівецьке лісництво філії «Сокирянське лісомисливське господарство» ДП «Ліси України» АНТОНЮК ВАСИЛЬ ВОЛОДИМИРОВИЧ (Чернівецька обл.)

Ми вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Краще лісництво -2024» і бажаємо їм нових досягнень у відновленні і створенні нових лісів і віримо, що у наступні роки наша Україна буде вільною від рашистських окупантів, ми житимемо у мирній країні і працюватимемо над відновленням знищених територій, лісів на благо наших майбутніх поколінь.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Найбільш поширені злочини на Волині – у сфері екологічної безпеки.

Реклама Google

Telegram Channel