Курси НБУ $ 41.19 € 45.49
Волинські правоохоронці ліквідували канал реалізації психотропів (Фото)

Встановлюються особи усіх причетних до незаконного промислу.

Фото: прокуратура Волині.

Волинські правоохоронці ліквідували канал реалізації психотропів (Фото)

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури 26-річній уродженці Кіровоградської області повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту і збуті психотропних речовин в особливо великому розмірі (ч.3 ст. 307 КК України)

Жінку затримали у місті Івано-Франківську 09 вересня 2024 року із пакетами з PVP вагою 1,25 кг та пакетиками з амфетаміном. 

За даними слідства, підозрювана разом зі спільниками налагодила розгалужену мережу збуту у західних областях України, у тому числі на Волині, психотропів через Телеграм-канал.

Клієнти мали можливість обирати кількість товару та спосіб його отримання. Оплату здійснювали на банківські картки, після чого отримували інформацію, як і де забрати покупку.

Вартість вилученого у підозрюваної товару, на який накладено арешт, за цінами «чорного» ринку становить близько 1,5 мільйона гривень.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Встановлюються особи усіх причетних до незаконного промислу.

 Досудове розслідування: ГУНП у Волинській області за оперативного супроводу Управління боротьби із наркозлочинністю ДБН Національної поліції України.

Пресслужба обласної прокуратури

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: СБУ затримала ексзаступницю голови Волинської ОВА.

Реклама Google

Telegram Channel