Курси НБУ $ 41.19 € 45.49
«Снікерс» із «волинської» 100 бригади: «Мої діти – моя головна мотивація»

Дякуємо, Воїне.

Фото 100 бригада.

«Снікерс» із «волинської» 100 бригади: «Мої діти – моя головна мотивація»

Сталеві воїни «Сталевої Сотки»

Пан Андрій родом із Житомирщини. В цивільному житті чоловік працював у сфері, далекій від армії, проте після повномасштабного вторгнення став до лав Збройних Сил України.

«Я пішов добровольцем у березні 2022 року. На той момент я був профаном у військовій справі, але ситуація змусила навчатися і опановувати нові й нові навички, які надалі неодноразово рятували життя мені та моїм побратимам», – розповідає військовий.

 

 Нині Андрій у званні старшого солдата проходить службу на посаді кулеметника артилерійського дивізіону 100 омбр.

Попри кремезну статуру та суворий погляд, Андрій, як і будь-яка інша людина, має свої слабкості. У нашого героя – це… солодощі, тож і позивний чоловік отримав відповідний – «Снікерс». «Солодке позитивно впливає на роботу мозку, що є дуже важливим у нашій справі», – зізнається чоловік.

Злагодженість, мужність, впевненість – саме ці фактори, на думку нашого героя, є ключовими під час виконання бойових завдань.

«Ми з хлопцями чітко знаємо, хто і що повинен робити під час бою. Буквально по секундах. В нашому підрозділі залишилися лише найвмотивованіші – ті, хто готовий піти до кінця задля Перемоги», – говорить «Снікерс». Вдома на Андрія чекають дві донечки: Каріна та Віталіна. «Мої діти – головна мотивація на цій війні. Хочу, щоб вони жили в мирній та вільній країні», – з надією сказав «Снікерс», інформують у сотій бригаді.

Реклама Google

Telegram Channel