Курси НБУ $ 41.19 € 45.49
Порошенко передав партію техніки підрозділам, які забезпечують навчання і ротацію військових

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

Порошенко передав партію техніки підрозділам, які забезпечують навчання і ротацію військових

Петро Порошенко передав три великі автобуси і прально-душовий комплекс підрозділам, які забезпечують навчання та ротацію військовослужбовців

«Ми займаємося забезпеченням підрозділів тисячами FPV-дронів, сотнями «Мавіків», «Посейдонами», комплексами «Ай-Петрі», квадроциклами та іншою технікою. Але крім фронту не забуваємо і про тил. Перед військовими гостро стоять завдання з логістики та підготовки особового складу», – пояснює пʼятий Президент. 

 

 «Курсанти, які зараз займаються на полігонах, а вже завтра будуть на нулі, повинні мати гідне забезпечення. Якщо у ДШВ, підрозділів ППО, Сухопутних, Повітряних Сил, ССО та територіальної оборони є прально-душові комплекси, то чому їх не може бути в навчальних центрах? Саме з цієї причини ми передаємо нашу лазню військовому інституту. Хай курсанти звикають, бо вже 200 таких самих прально-душових комплексів після випуску чекатимуть на фронті. А в планах — щоб такий комплекс був у кожному батальйоні», – розповів Порошенко у соцмережах. 

 

 «Для підрозділів, які забезпечують ротацію військових із навчальних центрів до місць служби, ми передаємо три автобуси. Комфортабельні, великі — це теж про злагоджену логістику на війні», – зазначає Петро Порошенко. 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel