Курси НБУ $ 41.19 € 45.49
Американський актор Майкл Дуглас несподівано відвідав Київ

Майкл Дуглас.

Фото mignews.

Американський актор Майкл Дуглас несподівано відвідав Київ

11-го вересня він приїхав до України

79-річний голлівудський оскароносний актор Майкл Дуглас і його 24-річний син Ділан, якого він має з британською актрисою Кетрін Зетою-Джонс, несподівано приїхали до Києва.

Про це повідомило Управління туризму та просування Київської міської державної адміністрації через Facebook.

Дуглас із сином.
Дуглас із сином.

 Зірки вже встигли насолодитися прогулянкою центром столиці. Серед місць, які вони відвідали, — Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівська площа, парк «Володимирська гірка» та Андріївська церква.

Актор також відвідав ресторан українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка під назвою «100 років тому вперед». Дуглас поділився своїми враженнями від Києва, високо оцінивши архітектуру міста та проявивши активний інтерес до його історії.

Виявилось, що його візит має важливу мету. Актор планує взяти участь у Саміті перших леді та джентльменів, який відбудеться у четвер, 12 вересня.

Не менш важливо, що з початку повномасштабної війни Майкл активно підтримує Україну, засуджуючи агресію Росії.

Також про прибуття актора та цілої низки високих гостей повідомили на офіційній сторінці Укрзалізниці у Facebook, пише Захід.НЕТ.

Так, для участі в четвертому саміті міжнародної Кримської платформи та інших заходах, окрім Дугласа, прибули: держсекретар США Ентоні Блінкен, президент Литви Ґітанас Науседа та перша леді Литви Діана Наусєдєнє, прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович, прем'єр-міністерка Латвії Евіка Сіліня, голова Сенату Чехії Мілош Вистрчіл, голова Парламенту Молдови Ігор Гросу, міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі.

Також до столиці України приїхали перші леді й джентльмени Данії, Фінляндії, Естонії, Сербії, Словенії, Белізу та Гватемали.

Реклама Google

Telegram Channel