Курси НБУ $ 41.27 € 45.46
Знову на Покровськ: Порошенко везе військовим 1800 FPV-дронів, «Мавіки» і окопний РЕБ

Разом - до перемоги!

Фото Європейська солідарність.

Знову на Покровськ: Порошенко везе військовим 1800 FPV-дронів, «Мавіки» і окопний РЕБ

Петро Порошенко везе на Покровський напрямок чергову партію техніки, яка вкрай потрібна українським військовим. 1800 FPV-дронів, «Мавіки», 15 квадроциклів для евакуації поранених, засоби окопного РЕБ та зарядні станції вже сьогодні будуть у підрозділах на Донеччині

«Ми минулого тижня були в Покровську і зараз вирушаємо на Покровськ. Це 15 квадрациклів, вони дуже ефективно себе показують. І тому все, що змогли купити – укомплектували і терміново на Покровськ», – розповідає Порошенко.

«Ми зараз поставляємо тільки те, що дуже просять воїни, і те, що не поставляє держава або поставляє неприйнятної якості», – констатує Петро Порошенко.

 

 «1800 FPV-дронів, модернізованих нами. Ми поставили плату, яка змінює частоти, щоб російські РЕБи не могли зупиняти наші FPV-шки. 1800 різних FPV-шок: «вісімок», «сімок», «десяток», нічних», – перераховує пʼятий Президент. 

 

 На фронт також везуть засоби низькочастотного РЕБу. Нова антена дає можливість засобам РЕБ працювати в низькому діапазоні частот. Там, де росіяни останнім часом думали, що знайшли слабке місце в нашій системі оборони й нібито зайняли домінуючу позицію. «Він має не надто презентабельний вигляд, але це справді must have на фронті», – говорить Порошенко. 

 

 «Ті, хто вже отримував від нас РЕБ раніше, а це десятки підрозділів, кожен доукомплектуємо ще й такою низькочастотною антеною. Усе, щоб парасолька РЕБу максимально ефективно захищала життя наших бійців», – пояснює Порошенко. 

 

 

Реклама Google

Telegram Channel