Курси НБУ $ 41.27 € 45.46
У Ковелі тренувались українські шашкісти, готуючись до участі у чемпіонаті світу

Ковельські митці влаштували для гостей концертну програму.

Фото: Фейсбук.

У Ковелі тренувались українські шашкісти, готуючись до участі у чемпіонаті світу

Упродовж трьох тижнів у Ковелі на базі готельно-ресторанного комплексу «Наше місто» проходив навчально-тренувальний збір команди України з шашок серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату, порушенням зору та слуху

Про це подбав Український центр з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Шашкісти готувались до чемпіонату світу, який у кінці вересня відбудеться у Туреччині, повідомляє Ковельська міська рада. 

У складі команди – титуловані спортсмени, які здобули чимало нагород на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Як зазначив тренер збірної Дмитро Мударісов, до слова, мешканець Бахмута, Ковель вразив гостинністю, прекрасними умовами, які були створені для спортсменів.

«У нас дуже сильна команда. На міжнародних змаганнях завжди ми показуємо хороші результати. Спасибі усім, хто нам допомагав, зустрічав і підтримував. Окрема подяка депутату міської ради, заслуженому тренеру України Валерію Дружиновичу, який приділив нам надзвичайно багато часу», - додав він.

Успішного виступу та перемоги на світовій першості спортсменам побажали секретар міської ради Оксана Багнова, т.в.о. начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук.

Ковельські митці влаштували для гостей концертну програму, щоб додати їм ще більше позитивних вражень про місто над Турією.

 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Волиняни зібрали необхідну допомогу для ВПО та малозабезпечених громадян.

Реклама Google

Telegram Channel