Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
Волинські виробники долучаються до програми «Національний кешбек»

Як діє ця система? Десять відсотків від вартості товару повертається людині на картку.

Фото: Ілюстративне.Фейсбук.

Волинські виробники долучаються до програми «Національний кешбек»

2 вересня 2024 року стартувала бета-версія програми «Національний кешбек», ініційована Президентом України Володимиром Зеленським

Детально про проєкт розповіла директорка департаменту економічного розвитку, зовнішніх зносин та з питань туризму і курортів облдержадміністрації Вероніка Бальбуза.

Про це інформують у Волинській ОВА.

За її словами, програма покликана для підтримки українського населення. Адже 10 % від купівлі товарів повертається населенню на віртуальну картку. Окрім того, при купівлі українських товарів ми підтримуємо вітчизняних виробників, а також місцевий бізнес.

«До цієї програми можуть долучитися споживачі, виробники товарів, а також торгівельні мережі, які безпосередньо реалізовують товари. Станом на сьогодні загалом по Україні майже 880 тисяч українців долучилися до цієї програми, – зазначила Вероніка Бальбуза. – Більше 700 виробників та більше 36 тисяч торгівельних точок приєдналися до програми. Також в систему внесено більше, ніж 130 тисяч позицій товарів».

Волинські виробники також долучаються до ініціативи. Наприклад, великі торгівельні мережі, такі як «Сільпо», «Епіцентр К», «Тигрес», «АТБ», «Екомаркет» тощо.

Що ж стосується місцевих виробників, то в програму вже внесено майже 1500 позицій товарів. Серед них: «ТеремноХліб», «Комо», «Йоданка», «Тигрес», «Рута», «Руна» та інші.

«Як діє ця система? Десять відсотків від вартості товару повертається людині на картку. Загалом за місяць максимальна вартість, яка може бути повернена – не більше трьох тисяч. Кошти нараховуються раз в місяць до 20 числа наступного місяця. Використати кешбек можна на оплату комунальних послуг, медицину, розрахуватися в ресторані, спортзалі, кінотеатрі, задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації, – додала посадовиця.

Також участь в реалізації проєкту беруть Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, Ощадбанк та інші уповноважені банки України.

Довідково: Координатором програми «Національний кешбек» є Міністерство економіки України. У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, Ощадбанк та уповноважені банки України. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Ковелі тренувались українські шашкісти, готуючись до участі у чемпіонаті світу.

Реклама Google

Telegram Channel