Курси НБУ $ 41.27 € 45.46
«Луцьктепло» закликає подбати про резервне за живлення ІТП

На Україну чекає непроста зима.

Волинь-нова

«Луцьктепло» закликає подбати про резервне за живлення ІТП

«Краще готуватися до гіршого, і бути приємно здивованими, ніж навпаки»

Готуючись до зими та потенційних перебоїв із постачанням критично важливих послуг життєзабезпечення, кінцевий споживач мав би подбати про підвищення енергоефективності та енергонезалежності чи то приватного, чи то багатоквартирного житлового будинку.

Про це інформують в КП «Луцьктепло».

«На шляху до цього чимало мешканців багатоквартирних будинків міста прийняли рішення про проведення термомодернізації фасадів будівель, що дозволяє заощадити тепло, а також подбали про влаштування аварійного джерела електроживлення для житлового будинку в цілому чи принаймні для заживлення критично важливого електрообладнання будівлі.

Виконуючи такі заходи слід розуміти, що різноманітне електрообладнання може мати відмінні параметри роботи, які варто врахувати, підбираючи альтернативні джерела живлення та узгоджувати такі дії з постачальниками послуг.

Впродовж нинішнього міжопалювального періоду ДКП «Луцьктепло» отримало чимало офіційних звернень від управителів багатоквартирних житлових будинків із запитом щодо встановлення аварійного джерела електричного живлення для ІТП, встановлених в їх будинках.

На усі подібні запити підприємство без зволікань надавало технічні параметри роботи електричного обладнання теплових пунктів та сприяло їх підключенню. Як і готове сприяти цьому й в подальшому.

Зі свого ж боку ДКП «Луцьктепло» ще минулого року виконало заходи із забезпечення аварійних джерел живлення для усіх котелень, що у критичний момент дозволить зберегти систему опалення», - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel