Курси НБУ $ 41.27 € 45.46
Сестра Да Вінчі долучилась до батальйону імені свого полеглого брата

Олександра Коцюбайло.

Волинь-нова

Сестра Да Вінчі долучилась до батальйону імені свого полеглого брата

Олександра Коцюбайло, молодша сестра Дмитра Коцюбайла (позивний «Да Вінчі»), уклала контракт зі 1-м окремим штурмовим батальйоном, який носить ім’я її брата

«А що ви знаєте. Молодша сестра ДаВінчі, та, яка з двійні, Олександра, підписала контракт не просто з армією. А з 1-им окремим штурмовим батальйоном імені свого брата. Тим самим батальйоном, який створив Дмитро, і командуючи яким, загинув. Одночасно і пишаюся Сашою. І до мурах щемко… Ну що ж. Коцюбайло знову в підрозділі», – написала написала журналістка Віолетта Кіртока, інформують «Букви».

Дмитро Коцюбайло-Да Вінчі. Вічна пам'ять та слава.
Дмитро Коцюбайло-Да Вінчі. Вічна пам'ять та слава.

 Нагадаємо, 7 березня 2023 року стало відомо, що під Бахмутом внаслідок поранення загинув командир батальйону «Вовки Да Вінчі» Дмитро Коцюбайло з позивним «Да Вінчі». Він почав боронити Україну ще з 2014 року.

Дмитро Коцюбайло почав військову службу у віці 18 років і з того часу захищав нашу державу. У 2014 році він зазнав серйозного поранення в боях у Пісках Донецької області, але після одужання повернувся на фронт. 17 березня 2016 року Коцюбайла призначили командиром 1-ї окремої штурмової роти в складі відомих «Вовків Да Вінчі».

У 2021 року Дмитрго отримав звання Героя України, ставши першим добровольцем, якому присвоєно це звання прижиттєво

10 березня 2023 року відбулося прощання з Дмитром Коцюбайлом в Києві, на Майдані Незалежності. Його поховали на Аскольдовій могилі.

Реклама Google

Telegram Channel