Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
Кріштіану Роналду встановив неймовірний рекорд

Феноменально!

Фото – instagram.com/p/C_1RcjDxCFD.

Кріштіану Роналду встановив неймовірний рекорд

Такого немає навіть президент США чи глава Китаю

На соцмережі нападника Аль-Насра та збірної Португалії Кріштіану Роналду підписалося понад 1 мільярд акаунтів.

Про це гравець повідомив у Instagram.

У розрахунок бралося 6 соціальних мереж: Instagram (понад 639 млн), Facebook (понад 170,5 млн), X (колишній Twitter – понад 113 млн), YouTube (понад 60,5 млн), Kuaishou (понад 9,3 млн) та Weibo (понад 7,5 млн).

Реклама Google

«Ми увійшли в історію – 1 МІЛЬЯРД підписників! Це більше, ніж просто цифра – це свідчення нашої спільної пристрасті, прагнення та любові до гри та не тільки. Від вулиць Мадейри до найбільших світових сцен, я завжди грав для своєї родини та для вас, і тепер нас разом вже мільярд.

Ви були зі мною на кожному кроці, через усі злети та падіння. Ця подорож – наша спільна подорож, і разом ми довели, що немає меж тому, чого ми можемо досягти. Дякую за віру в мене, за вашу підтримку і за те, що стали частиною мого життя. Найкраще ще попереду, і ми будемо продовжувати боротися, перемагати і творити історію разом», – йдеться у заяві.

Раніше Роналду встановив рекорд: найшвидше зібрав 1 млн підписників на YouTube. Португальцю для цього знадобилося лише 90 хвилин.

Також 39-річний португальський нападник є найпопулярнішим користувачем Instagram.

У сезоні-2024/25 зірковий нападник зіграв 5 матчів на клубному рівні, у яких відзначився 4 забитими м'ячами та віддав 2 результативні передачі.

Читайте також: Ексворотар луцької «Волинь» переплив Тису і втік через Європу в білорусь.

Telegram Channel