Курси НБУ $ 41.36 € 46.01
«Найбільш засекречені діти росії»: путін і Кабаєва мають двох синів 

Коли на безіменному пальці правої руки подруги путіна Аліни Кабаєвої побачили обручки, ЗМІ написали: «кремлівський фюрер» одружився зі своєю «Євою Браун».

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

«Найбільш засекречені діти росії»: путін і Кабаєва мають двох синів 

Це – чергова інформаційна спецоперація кремля чи правда?

Лідер рф володимир путін має двох малолітніх синів – Івана та Володимира. Їхньою матір’ю є колишня гімнастка Аліна Кабаєва, як стверджують у розслідуванні центру «Досьє». 

За повідомленням, перший син – Іван – народився у 2015 році, а другий – Володимир – у 2019 році. У публічному доступі є їхні фотографії, але журналісти не стали їх показувати з етичних міркувань. Діти живуть за документами прикриття, переміщуються приватними літаками та яхтами, пов’язаними з путіним, під наглядом Федеральної служби охорони, у громадських місцях не з’являються та живуть у президентських резиденціях. 

Джерелом «Досьє», як стверджується, виступила людина, яка працює в резиденції путіна. «Він часто бачить дітей глави держави, хоч і не спілкується з ними щодня, і погодився розповісти про це за умов анонімності», – йдеться в розслідуванні. 

Журналісти і раніше повідомляли, що путін і Кабаєва мають спільних дітей. Зокрема, швейцарська газета Sonntags Zeitung виступала із твердженням, що у путіна у 2015-му та 2019-му роках народилося двоє синів, один із них – у Швейцарії.

Писали, що другу дитину Кабаєва народжувала в москві під наглядом швейцарського лікаря. Імена дітей називають уперше.

За даними розслідування «Досьє», Іван і Володимир живуть у резиденціях батька. Зокрема, на Валдаї спеціально для них відкрито навчальний центр. З дітьми працюють гувернери, а вчителів їм шукали через сайт агентства English Nanny. 

Після повномасштабного вторгнення в Україну, роботодавці стали надавати перевагу вчителям англійської з Південно-Африканської Республіки, яку російська влада вважає «дружньою країною». За умовами роботодавця педагогам, яким платять по 7700 доларів, заборонено залишати територію резиденції. В оголошенні зазначено, що родина «живе в ізоляції».

Коли Іван народився, володимир путін був настільки щасливий, що закричав: «Ура! Нарешті хлопчик!».

Педагогічний персонал не спілкується із батьками дітей безпосередньо, приймаючи розпорядження від помічників сім’ї. Крім того, двоюрідна сестра Аліни Кабаєвої, Оксана Федіна, спілкується з гувернерами та нянями, видаючи себе за маму хлопчиків. Старший син грає у хокей (іноді – разом із батьком) на спеціально побудованій арені, проте Аліна Кабаєва спостерігає за грою … з ложі, прихованої за непрозорим склом. При цьому Іван, як стверджується, бере участь у змаганнях зі спортивної гімнастики, але де відбуваються такі змагання – не уточнюється.

З однолітками сини путіна спілкуються на свята, зазвичай це – діти з ближнього кола Аліни Кабаєвої. 

Також зазначається, що до синів путін ставиться навіть трепетніше, ніж колись до дочок. 

«Вони ростуть, розуміючи, що вони – виняткові. Будь-який їхній каприз виконується, а всі резиденції, в яких вони живуть, сприймають як особисті володіння. Особливе ставлення всіх навколишніх до їхнього батька лише зміцнює це відчуття. Їхні вчителі, охоронці та решта персоналу бояться путіна, а сам він – єдиний, хто може суворо поговорити з хлопчиками… Ймовірно, батьківська похвала – головний предмет їхньої гордості. Так, Іван путін кілька разів переказував своїм гувернерам і охоронцям особливо пам’ятну йому історію. Як йому говорили родичі, коли він народився, володимир путін був настільки щасливий, що закричав: «Ура! Нарешті хлопчик!», – пише «Досьє». 

Коментарів кремля розслідування, зрозуміло, не має. путін ніколи публічно не визнавав, що має синів. При цьому він неодноразово говорив, що у його родині є діти, з якими він спілкується. Нещодавно він зазначив, що молодші члени його сім’ї вивчають китайську мову.

До речі

путін, який у 2013 році розлучився з першою дружиною, ніколи публічно не визнавав, що живе з Аліною Кабаєвою. У 2022 році Велика Британія запровадила санкції проти Кабаєвої, яка очолює «Національну медіагрупу», а також – проти її бабусі Анни Зацепіліної. 

Він має двох дорослих дочок від першого шлюбу. Журналісти з’ясували, що йдеться про Марію Воронцову та Катерину Тихонову. Сам він публічно не визнавав, але й прямо не заперечував, що вони його дочки. 

Крім цього, ЗМІ пишуть, що у путіна та 49-річної мешканки Санкт-Петербурга Світлани Кривоногих є дитина – донька Єлизавета, яка народилася у 2003 році. По батькові дівчини – Володимирівна, і вона дуже схожа на путіна. Сама Світлана

Кривоногих – одна з найбагатших мешканок Санкт-Петербурга.

Лія ЛІС.

Реклама Google

Telegram Channel