Курси НБУ $ 41.32 € 45.80
Дайте бити по москві!

Кровопивці-путіну уже приходять у кошмарах удари по кремлю. Завдяки західній зброї, ЗСУ зроблять ці сни реальністю!

Фотоколаж із сайту tsn.ua.

Дайте бити по москві!

«Всі депутати, які можуть працювати із західними партнерами, мають «вахтовим методом» переконувати їх зняти заборону на удари вглиб росії»

Про це заявив народний депутат із фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв. «Ситуація, яка склалася, зокрема, на фронті, потребує масової дипломатичної активності на всіх рівнях: від класичної дипломатії, включно з парламентською, – до дипломатії на міжрегіональному рівні і культурної дипломатії. Для нас зараз важливо, щоб Україна не зникала з порядку денного, як зі ЗМІ, так і з радарів країн-партнерів!», – сказав Ар’єв.

На його переконання, необхідно добитися того, щоб партнери, які передусім забезпечують Україну зброєю, дозволили використовувати її на більш далеку відстань, в глибину рф.

Аби наші партнери, наші сусіди, члени ЄС і НАТО, зі своєї території допомагали Україні знищувати російські ракети, які летять вбивати українців. 

«Це – дуже непросте завдання, і воно ускладнюється лише тим, що зараз, як я бачу, виникає непорозуміння між владою України та владою країн «Великої сімки» в тому числі. Тому треба працювати, і один із найважливіших моментів зараз: усі народні депутати, які можуть їздити, працювати з нашими західними партнерами, мають ледь не «вахтовим методом» бути в Брюсселі, Вашингтоні, Берліні, Лондоні, в усіх країнах, які дають нам сьогодні зброю для того, щоб ми могли перемогти рф», – вважає Ар’єв.

Реклама Google

«Водночас штучні перешкоди для народних депутатів, попри наявність резолюції Європейського парламенту щодо вільного пересування народних депутатів, яке гарантоване для них законодавством, на жаль, сьогодні не скасовані. І тому ефективність парламентської дипломатії на цьому рівні є зниженою у порівнянні з тим, якою вона могла б бути. Треба, щоб максимально всі народні депутати, які володіють мовами, мають зв’язки у цих країнах і можуть представляти Україну якісно, виконували цю роботу. Зараз це – набагато важливіше, ніж будь-які обмеження, які навпаки псують роботу України за кордоном», – наголосив депутат.

До речі

Співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко закликала посилити міжпарламентську дипломатію і щодо іншого важливого питання – щоб сусіди України також збивали російські ракети. «Дуже важливо донести партнерам і інший посил – ми зацікавлені в тому, ми сьогодні критично потребуємо того, аби наші партнери, наші сусіди, члени ЄС і НАТО, зі своєї території допомагали Україні знищувати російські ракети, які летять вбивати українців», – заявила Ірина Геращенко. 

Ольга СОКОЛОВА.

Читайте також: На Волині в жахливій автокастрофі загинула молода жінка, а її діти в шоковому стані доставлені в лікарню.

Telegram Channel